Česká klasika, která snad nikdy nezklame. Tradiční recept na výbornou omáčku s masovým závitkem.
4 plátky | hovězí zadní |
omáčka | |
---|---|
2 plátky | slanina |
50 g | máslo |
1 ks | cibule |
2 lžíce | sádlo |
1 lžička | hořčice plnotučná |
30 g | hladká mouka |
1 l | hovězí vývar |
podle chuti | |
sůl | |
hořčice plnotučná | |
mletý černý pepř | |
náplň | |
2 ks | vejce |
4 plátky | šunka |
12 plátků | anglická slanina |
2 ks | okurka sterilovaná |
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena