Tradiční české jídlo, které podle tohoto receptu zvládne každý a celá rodina si znamenitě pochutná.
1 ks | cibule |
100 g | anglická slanina |
600 g | vepřová plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
vývar | |
sádlo | |
příloha | |
4 porce | rýže |
náplň | |
4 ks | párek |
4 ks | okurka sterilovaná |
2 ks | vejce natvrdo |
12 plátků | anglická slanina (plátky) |
na potření | |
hořčice |
autor Katarina Škrobáková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena