Recept na ostřejší zvěřinový gulášek, který zachutná určitě většině z vás. Guláš zdobíme pórkem a kapiemi.
50 g | slanina |
1 ks | cibule |
1 lžíce | kečup |
3 ks | feferonka |
1 kg | plec srnčí |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
bazalka | |
mletý pepř | |
mletá sladká paprika | |
na ozdobu | |
150 g | pórek |
kapie sterilovaná |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena