Pokud se vám podaří koupit srnčí správně ošetřené a ze známého zdroje, potom tato úprava je něco, blížícího se kuchařskému zázraku.
50 g | cukr |
50 g | olej |
40 g | sůl |
0.5 dl | ocet |
100 g | cibule |
100 g | celer |
50 g | citron |
100 g | mrkev |
100 g | petržel |
100 g | rajčatový protlak |
150 g | perník na strouhání |
2.5 dl | červené víno |
100 g | švestková povidla |
100 g | brusinkový kompot |
1500 g | srnčí přední bez kosti |
podle chuti | |
---|---|
jalovec | |
bobkový list | |
nové koření | |
celý pepř |
autor Karel Zahradník
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena