Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
50 g | slanina |
- - | česnek |
- - | sůl |
400 g | brambory |
200 g | cibule |
- - | hladká mouka |
400 ml | pivo |
1 ks | mrkev |
100 g | klobása |
- - | mletý pepř |
200 g | zelí kysané |
- - | olivový olej |
- - | nové koření |
800 g | plec srnčí |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena