Výborné řezy ze starých časů, které ovšem na rozležení potřebují celé 4 dny! Tvrdačky rozhodně stojí za vyzkoušení, protože staré recepty mají své kouzlo.
krém | |
---|---|
150 g | máslo |
1 ks | žloutek |
375 ml | mléko |
50 g | cukr moučka |
5 lžic | hrubá mouka |
těsto | |
5 lžic | máslo |
125 ml | mléko |
3 lžíce | med |
200 g | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
400 g | hladká mouka |
1 ks | kypřicí prášek do pečiva |
poleva | |
200 g | cukr moučka |
2 lžíce | citronová šťáva |
2 lžíce | horké mléko |
na potření | |
pikantní marmeláda |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena