Sdílet:

Udírny ryby recept


Udírny ryby recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Udírny ryby, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Udírny ryby. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Udírny ryby receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním recept ...

Omyté ryby vložíme do vyhřáté udírny. Porce se nesmí dotýkat, během uzení by se k sobě kůží přilepily. Porce se nesmí dotýkat, během uzení by se k sobě kůží přilepily. Na začátku udíme teplejším kouřem o teplotě asi 70-80°C asi 1 až 2 hodiny.

Podobné recepty jako Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním ...

Doma uzená makrela recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Doma uzená makrela recept

Rozmražené a opláchnuté ryby uložíme do vhodné nádoby, zalijeme vodou, ve které jsme dobře rozmíchali odváženou sůl a necháme asi 10-12 hodin odležet. Před uzením každou makrelu napíchneme na hák a všechny najednou je vložíme do vyhřáté udírny.

Podobné recepty jako Doma uzená makrela

recept internet
recept internet

Uzení cejni recept

Do vody vložíme ryby. Zatížíme je, aby byly ponořené. Po asi 24 hodinách ryby vyjmeme. Za žábry a páteř provlékneme vázací drát, a dáme do udírny vyhřáté na 70 - 80 °C. Udíme tvrdým dřevem 7 - 8 hod a dbáme, aby v žádném případě teplota nepřekročila 80 °C.

Podobné recepty jako Uzení cejni

Salát z uzené makrely recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Salát z uzené makrely recept

Postup přípravy receptu. Maso opatrně obereme, může zůstat ve větších kouscích - mícháním salátu se rozpadnou. Přidáme zeleninu, hrášek, kdo chce, může i krájenou cibuli a vmícháme majonézu.

Podobné recepty jako Salát z uzené makrely

recept internet
recept internet

Uzený tolstolobik recept

Před uzením každou rybí podkovu napíchneme na hák a všechny najednou je vložíme do vyhřáté udírny. Udíme horkým kouřem, dřevo použijeme tvrdé, bukové. Asi za 5-6 hod jsou rybí podkovy vyuzeny do zlatohněda.

Podobné recepty jako Uzený tolstolobik

Úhoř na víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Úhoř na víně

Kousky ryby občas obrátíme. Ke konci dušení přilijeme zbytek vína. Jídlo narovnáme na mísu, ozdobíme lístky petrželky a plátky citronu.

Podobné recepty jako Úhoř na víně

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Pak vyndat, převázat provázkem, zavěsit do vyhřáté udírny (může se potřít česnekem). Udíme 6-10 hodin. Udíme 6-10 hodin. Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty jako Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Úhoř po italsku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Úhoř po italsku recept

Ryby domů vozili v igelitovém pytli, který držela za jízdy v ruce. A za jízdy se jí chycený úhoř prodral z pytle ven a vlezl jí do rukávu. A za jízdy se jí chycený úhoř prodral z pytle ven a vlezl jí do rukávu.

Podobné recepty jako Úhoř po italsku

recept internet
recept internet

Uzený kapr recept

Ryba uzená politá máslem plným petrželky. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.

Podobné recepty jako Uzený kapr

Uzené podkovy z kapra recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Uzené podkovy z kapra recept

Pozor při věšení do udírny, kapří podkovy pověsíme uprostřed za páteř, ale pstruh rád padá, proto buď za hlavou propíchnout pod páteří, nebo použít mřížku na ryby. Uzené podkovy z kapra podáváme s čerstvým chlebem.

Podobné recepty jako Uzené podkovy z kapra

Domácí uzené na polský způsob recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí uzené na polský způsob recept

Poznámka. Doporučuji naložené maso před uzením vložit na nějakou dobu do studené vody, aby se povrchová sůl spláchla, maso poté nechat okapat a oschnout a teprve vložit do předem vyhřáté udírny.

Podobné recepty jako Domácí uzené na polský způsob

recept internet
recept internet

Uzená husa nebo kachna

Husu nebo kachnu rozdělíme na porce, důkladně nasolíme a necháme 1-3 dny proležet. Před uzením oklepeme sůl a udíme podle velikosti porcí doměkka 6-8 hodin.

Podobné recepty jako Uzená husa nebo kachna

Domácí slanina recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí slanina recept

Až budu mít mobilní(plechovou) udírnu, zkusím i ryby, ale to bude později. Rád uvítám Tvé výrobky. Měj se krásně, a někdy zase na viděnou. Rád uvítám Tvé výrobky. Měj se krásně, a někdy zase na viděnou.

Podobné recepty jako Domácí slanina

recept internet
recept internet

Uzené maso

Maso dáme do teplé udírny a necháme maso chvíli oschnout, pak teprve udírnu zavřeme. Udíme 10-12 hodin při teplotě 80 °C. Udíme 10-12 hodin při teplotě 80 °C. 2

Podobné recepty jako Uzené maso

recept internet
recept internet

Maďarská klobása

Plníme do střev a párujeme klobásy v délce 25 cm. Klobásy zavěsíme na "štangli" (dlouhá palice) a zaneseme do udírny. Udíme 2 dny do zlatožluta. Nesmí se přeudit. Udíme 2 dny do zlatožluta.

Podobné recepty jako Maďarská klobása

recept internet
recept internet

Domácí klobásy podle Hynka recept

Toto řeším poměrně jednoduchým způsobem: po vysušení udírny a ustálení teploty pověsím do středu udírny klasický zavařovací teploměr. Podle rozdílů v naměřených hodnot vyhodnotím, jaká teplota na venkovním teploměru bude ideální pro konkrétní uzení. H.

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Zavařené maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené maso recept

Doporučuji při teplotě udírny 60-80st. udit max. 3 hodiny, při teplotě 80-100st. do dvou hodin. Více ne. Více ne. Maso naskládejte do sklenic,aby bylo cca 2- 2,5cm pod hrdlo sklenice.

Podobné recepty jako Zavařené maso

recept internet
recept internet

Beer Butt Chicken aneb Kuře na pivní plechovce Recepty ...

Ti, kteří nemají možnost využití grilu či udírny, mohou na poslední pulhodinku zapnout infra-gril, pokud tuto funkci trouba nabízí. 9 Poté je kuře již hotové ke konzumaci.

Podobné recepty jako Beer Butt Chicken aneb Kuře na pivní plechovce Recepty ...

Domácí klobásy podle Hynka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí klobásy podle Hynka recept

Pokud udím ryby, přidávám do ohně i zelené větvičky jalovce. Ten vytvoří nádherné aroma. Doufám, že takto je odpověď dostačující. Přeji hodně úspěchů. H. Ten vytvoří nádherné aroma.

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

recept internet
recept internet

Selský salám

Potom obě směsi smícháme a připravenou hmotu plníme do střev, konce zavážeme zavěsíme salámy na tyče, vložíme do předehřáté udírny a udíme dozlatožluté barvy.

Podobné recepty jako Selský salám

recept internet
recept internet

Uzené špekáčky nebo vuřty

Vuřty zavěsit na tyč do teplé udírny, prohřejeme a ihned zakouříme. Udíme asi 1 hodinu a ihned podáváme. Prohřát v udírně lze i točený salám a jiné

Podobné recepty jako Uzené špekáčky nebo vuřty

Kde najít informace



×