Debrecínská vepřová pečeně recept
6. 1,3 kg vepřové kotlety (pečeně) bez kosti vcelku. 4-5 Debrecínských párků. 2 větší cibule. 1 mrkev. 1/4 bulvy celeru. 1/2 l vývaru z kostí. bobkový list. 2 lžíce vepřového sádla.
Podobné recepty jako Debrecínská vepřová pečeně
Vepřová pečeně opravdu skvělá recept
Rozdělení vepřového masa: Jak využít jednotlivé části v kuchyni. Tím maso celé potřeme, zabalíme ho do fólie a necháme přes noc odležet v chladničce. Dobré 3 hodiny před stolováním vyhřejeme troubu na 250 °C horkovzušnou na 220 °C. Vepřovou pečeni vyndáme z fólie a ze všech stran osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně opravdu skvělá