Nabídka
Přidej

V čem vaří kuchař pořadu po lopatě recept

Sdílejte obsah s přáteli

V čem vaří kuchař pořadu po lopatě recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na V čem vaří kuchař pořadu po lopatě, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření V čem vaří kuchař pořadu po lopatě. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších V čem vaří kuchař pořadu po lopatě receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

Lahůdkové knedlíky ve fólii

Moje babička, v době kdy byl mikroten ještě na houbách, vařila tzv."betoňáky" v čem jiném než v utěrce. Ale proč to píši? Knedlík byl samozřejmě kulatý a utěrka se vázala nití 2x. První zavázání bylo hned za těstem, druhé o 2cm dál. Knedlík se šel koupat, až vyplaval tak se první niť přestřihla.

Podobné recepty jako Lahůdkové knedlíky ve fólii

Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou

Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem. V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert.

Podobné recepty jako Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou

Focaccia s cherry rajčaty

V nové kuchařce najdete 70 receptů rozdělených do pěti oddílů - polévky, studené večeře, teplé večeře s masem, bezmasé večeře, a nakonec i chuťovky a snacky. Autorka se nevěnuje žádné dietě ani stravovacímu omezení, proto její knížky vždy zaujmou širokou škálu čtenářů.

Podobné recepty jako Focaccia s cherry rajčaty

Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem

Když ještě přidáte zeleninový vývar, cibuli, bílé víno, smetanu a vejce, hnedle se můžete těšit na dokonale vyváženou polévku. Zvládne ji uvařit také kuchař začátečník. I ten ale může perfektně vybrat základní surovinu, tedy špenát. do 1 hodiny. 4 porce.

Podobné recepty jako Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem

Segedínský guláš
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Segedínský guláš

Dobrý kuchař však vepřové nedělá na rostlinném oleji, jak je v receptu uvedeno, ale zásadně na sádle. Pro pikantnější chuť se přidává prouzená slanina a maďarská klobása. Smetana jen 33%. Segedin jako každý guláš je lepší druhý den.

Podobné recepty jako Segedínský guláš

Čokoládové soufflé s lískooříškovým ganášem

V kastrůlku rozehřejte máslo a smažte na něm mouku 1 minutu. Odstavte a vmíchejte mléko, cukr, vanilkový extrakt a špetku soli. Vraťte na sporák a za stálého míchání vařte 3 minuty. Vznikne hladká lepkavá „hmota“. Nechte vychladnout a vmíchejte žloutky a čokoládu.

Podobné recepty jako Čokoládové soufflé s lískooříškovým ganášem

Naši partneři