Dušené jehněčí maso recept
Opékané jehněčí maso s bramborami Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 tejaja Načíst další Komentáře JanaDorazinova 17. 10. 2015 20:08 tejaja: Odpovědět tejaja 17. 10. 2015 18:33 Jana Remkova: Odpovědět JanaDorazinova 17. 10. 2015 18:17 tejaja: No, víš Terezko, to mi je platné, jak Sobotkovi hřeben!! ...
Podobné recepty jako Dušené jehněčí maso
Jehněčí (skopové) na majoránce recept
Přední oprané maso nakrájíme na stejné kousky a osolíme. V kastrole si na másle osmažíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu s cibulkou nadrobno. Do usmaženého vložíme připravené maso, zalijeme vroucí vodou a dusíme pod poklicí do měkka. V jiném větším kastrole si připravíme z másla a mouky žlut
Podobné recepty jako Jehněčí (skopové) na majoránce
Pomalu pečená jehněčí plec
Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš čas, ale jemné a měkké maso nám to bohatě vynahradí.Jako příloha se nejčastěji vaří bramborová kaše, ale to už je volba každého z nás. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Očištěnou plec osolíme a okořeníme pepřem a celou také potřeme olivový
Podobné recepty jako Pomalu pečená jehněčí plec
Pečené jehněčí s gratinovanými brambory
Maso vložíme ho do pekáče a zbytek želé vetřeme i do řezů na mase. v předehřáté troubě zprudka pečeme jehněčí 30 minut. Mezitím brambory a celer oloupeme a nakrájíme na kostky. V hrnci svaříme mléko, smetanu a šlehačku. Přidáme k němu tymián, česnek a na kostky nakrájenou zeleninu a povaříme 5 minut
Podobné recepty jako Pečené jehněčí s gratinovanými brambory
Boršč s jehněčím masem
V kastrolu rozehřejte zbylý olej, krátce opečte bůček, přidejte všechnu zeleninu a rovněž krátce opečte. Vmíchejte rajčatové pyré a ocet, zalijte vývarem, osolte, opepřete, přidejte zbylé koření‚ nejlépe svázané do uzlíčku z gázy, uveďte do varu, povařte 20 minut. Po 10 minutách přidejte maso. Odstr
Podobné recepty jako Boršč s jehněčím masem
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí kýta na česneku recept
Na mřížce nebo přímo v plechu. Pečeme dohromady asi 3 hodinky na 160 stupňů. V polovině času maso obrátíme. Průběžně doléváme do plechu vodu a kýtu občas polijeme výpekem. Zhruba 10 minut před koncem pečení přidáme do výpeku 1-2 lžíce hladké mouky a promícháme. Po upečení maso vytáhneme a naporcujem
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Jehněčí pečeně na rozmarýnu - recept: Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme,
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu - recept: 1. Troubu předehřejte na 220 °C. Pekáč vymažte olejem a rozložte do něj očištěné a pokrájené papriky, bobkový list, hřebíčky a kardamom. Posypte
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu
Jehněčí plec pečená
Jehněčí plec odblaníme a nožem propícháme (prošpikujeme) polijemem olivovým olejem a potřeme česnekem a vtlačíme rozmačkaný česnek do masa. Pod maso nakrájíme slaninu na kostičky. Okolo nakrájíme na větší kousky rajčata. 1. citrón bez kůry nakrájíme na kolečka, 2. citrón vymačkáme na maso. Osolíme,
Podobné recepty jako Jehněčí plec pečená
Mleté maso po marocku
Mleté maso po marocku - recept: Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a
Podobné recepty jako Mleté maso po marocku
Pečená jehněčí kýta recept
Podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom stehno odkryjeme, poobkladáme zemiakmi, ktoré potrieme paprikou rozmiešanou v oleji. Stehno posypeme majoránkou a tymiánom a dopekáme z každej strany do zlata. Počas pečenia podlievame tak, aby sme mali potrebné množstvo šťavy. Stehno napo
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta
Jehněčí výpečky recept
Důkladně vyčištěné jehněčí maso si na čtyři hodiny necháme odležet ponořené ve vychladlém zeleninovém vývaru se zeleninou (petržel i s natí, celer, mrkev, cibule). Nastrouháme kůru z jednoho citronu, vymačkáme šťávu, přidáme prolisovaný česnek, tymián, a smícháme s bílým vínem a olejem. Maso osušíme
Podobné recepty jako Jehněčí výpečky
Kadlíkova jehněčí kýta recept
Jehněčí kýtu jsem omyl, prolisoval česnek se solí, přidal trochu oleje, tymiánu, rozmarýnu. Rozmíchanou směsí jsem vydatně celou kýtu potřel a uložil na dva dny do ledničky. V den přípravy jsem pokrájel zeleninu, dal na pekáček s troškou sádla, a vložil na mírný stupeň do trouby. Kýtu jsem zběžně oš
Podobné recepty jako Kadlíkova jehněčí kýta
Jehněčí tikka
Jehněčí tikka - recept: Maso nakrájejte na kostičky, cibuli nahrubo. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte je na tenké proužky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na
Podobné recepty jako Jehněčí tikka
Jehněčí žebírka recept
Jehněčí maso; Cuketa; Bylinky ; Evropská kuchyně; Podzimní recepty; Sváteční / Nedělní recepty; Běžný den; Večeře; Slané chutě; Pečení; Sdílejte s přáteli Poslat recept Zkopírovat odkaz Přidat do oblíbených Vytisknout Sdílet na Facebooku Poslat na Messenger Poslat na Whatsapp Otevřít v novém okně Al
Podobné recepty jako Jehněčí žebírka
Jehněčí guláš recept
Přidejte maso i s marinádou a prudce ho zatáhněte. Osolte a opepřete. Přilijte víno a vývar a nechte cca 1,5 hodiny vařit, dokud není maso měkké. Guláš podáváme buď nezahuštěný, nebo zahuštěný chlebem, případně moukou rozmíchanou v malém množství studené vody.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Dušené jehněčí Irish Stew
Dušené jehněčí Irish Stew - recept: Maso nakrájejte na kostky podobně jako na guláš, oloupané brambory a cibuli na kolečka, mrkev na větší kusy. Na rozehřátém oleji v silnostěnném
Podobné recepty jako Dušené jehněčí Irish Stew
Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety - recept: Kotlety okořeníme, osolíme, natřeme prolisovaným česnekem, posypeme tymiánem, pokapeme olejem a uložíme do mísy. Necháme přes noc naložené v oleji v
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety
Pečené jehněčí na tymiánu recept
Do pečící mísy dáme slaninu, česnek, brambory, z obou stran trochu osolené a okmínované vykostěné maso. Přidáme snítky tymiánu, bobkový list, nové koření a podlijeme vodou. Přiklopíme a necháme péct v předehřáté troubě na 180°C asi hodinu a půl. Maso podlijeme výpekem, případně přidáme trochu vody a
Podobné recepty jako Pečené jehněčí na tymiánu
Jehněčí karbanátky recept
namleté jehněčí maso sůl pepř strouhanka vajíčko tymián česnek Postup přípravy Všechno smícháme dohromady jako když děláme klasickou sekanou z vepřovo-hovězího. Suroviny dejte podle chuti, jak jste zvyklí. Já jsem dala na cca dvě hrsti masa dva stroužky česneku, lžičku tymiánu, jedno vajíčko, hrst s
Podobné recepty jako Jehněčí karbanátky
Jehněčí na česneku recept
Jehněčí kýta na česneku. Recept ještě nebyl hodnocen. 4,8. misza 210 min. Načíst další.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku
Marinovaná jehněčí kýta recept
Před pečením v pekáčku rozehřejeme trochu oleje a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Na ni dáme připravenou kýtu, podlijeme ji vodou a za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obracení upečeme doměkka. Ke konci pečení přelijeme maso zbytkem másla a dopečeme ho dozlatova.
Podobné recepty jako Marinovaná jehněčí kýta
Shepherd´s pie
Přidejte prolisovaný česnek, jehněčí maso, osolte a opepřete. Opékejte minut a a zaprašte moukou. Chvíli míchejte a přidejte rajčatový protlak. Nechte asi minutu karamelizovat. Podlijte vývarem a dochuťte worchesterem, rozmarýnem a tymiánem. Duste 10-12 minut do zhoustnutí omáčky. Vmíchejte kukuřici
Podobné recepty jako Shepherd´s pie
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na bylinkách a rajčatech - recept: Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky
Podobné recepty jako Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
600 g jehněčí maso (plec) 400 g. 400 g jehněčí kotlety (hřbet) směs bylinek (petrželka, rozmarýn apod.) 4-5 kuliček. 4-5 kuliček nového koření. 300 g. 300 g gazdovské slaniny nebo jiné slaniny. 2-3.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí jsem vařila podruhé v životě a měla jsem strach, jestli se podaří. Ale recept je opravdu jednoduchý, maso se mi rozpadalo a omáčka byla výborná, i když jsem použila obyčejnou 12% smetanu místo zakysané a místo směsi koření na hovězí pečeni jsem dala pepř, papriku, tymián, kmín a bobkový list
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí karbanátky
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Česnek Citronová kůra Jehněčí maso Koriandr Olej Parmazán Semínka Zelené olivy. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Dip - omáčka na namáčení (univerzál) Španělské ptáčky trochu jinak. Dukátové buchtičky "mňam" Pečené brambory s cibulí. Peč
Podobné recepty jako Jehněčí karbanátky
Jehněčí kotlety se žampiony
Jehněčí kotlety se žampiony - recept: Kotlety omyjeme, osušíme, opepříme a posypeme mletým hořčičným semínkem. Necháme asi 30 minut v chladu odležet.Mezitím očistíme žampiony, nožičky
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety se žampiony
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí panenka s višňovým čatní - recept: Opláchnuté a vypeckované višně svařte v hrnci s hroznovou šťávou, vínem, nakrájenými šalotkami, kořením a cukrem, asi 10 minut.Posypte pektinem a
Podobné recepty jako Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí kotlety s mátou
Jehněčí kotlety s mátou - recept: Maso očistěte a jemně naklepejte, osolte. Smíchejte ingredience na marinádu, kotlety touto směsí potřete a nechte alespoň půl hodinky stát.Máslo
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety s mátou
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku - recept: Troubu rozehřejte na 180 °C i s pekáčem, položeným na druhé příčce odspodu. Maso nařízněte u kostí do hloubky asi 3 cm, případnou tukovou vrstvičku na
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society - recept: Vejce pokojové teploty uvařte naměkko, zchlaďte a opatrně oloupejte.Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu.
Podobné recepty jako Skotská vejce podle The Real Meat Society
Kebab III.
jehněčí maso telecí,nebo jiné maso. sůl pepř mletý tymián máslo Postup přípravy receptu. 1. Rajčata a cibuli nakrájíme. Na větší kostce másla osmahneme cibulku do zlatova. Maso na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do cibulky, dusíme. Přidáme rajčata, trochu tymiánu. Příloha - rýže. Podělte se s
Podobné recepty jako Kebab III.
Oreo cheesecake s bílou čokoládou
Oreo cheesecake s bílou čokoládou - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Oreo cheesecake s bílou čokoládou
Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society - recept: Troubu předehřejte na 160 °C, pekáč vyložte pečicím papírem. Oba druhy mletého masa dejte do mísy, osolte, opepřete, přidejte koření a dobře
Podobné recepty jako Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Pork pie podle The Real Meat Society
Pork pie podle The Real Meat Society - recept: Nejprve připravte vepřovou náplň. Mleté maso dejte do mísy, ochuťte jej šalvějí, solí, pepřem a důkladně promíchejte. Dejte stranou.Do rendlíku
Podobné recepty jako Pork pie podle The Real Meat Society
Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce recept
Jehněčí maso; Večeře; Slané chutě ; Snadné recepty; Sváteční / Nedělní recepty; Slovenská kuchyně; Zelenina; Vaření; Smažení; Sdílejte s přáteli Poslat recept Zkopírovat odkaz Přidat do oblíbených Vytisknout Sdílet na Facebooku Poslat na Messenger Poslat na Whatsapp Otevřít v novém okně Alternativy
Podobné recepty jako Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce