Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím recept
Brambor nastrouháme na jemno a přidáme ke kedlubnám. Vaříme ještě asi 10 minut, dochutíme octem a odstavíme. Maso dáme i s marinádou do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě na 190 stupňů cca 40 minut. Během pečení podléváme výpečkem a obracíme. Příloha - vařený brambor, popřípadě brambo
Podobné recepty jako Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím
Plíčky na rozmarýnu a hořčici recept
Přidáme uvařenou zeleninu a ponorným mixérem rozmixujeme. Uvedeme k varu, volžíme nakrájené plíčky, přidáme mouku rozmíchanou ve smetaně, hořčici a na slabém plameni za občasného míchání vaříme 10 minut. Dle potřeby dochutíme a podáváme s kynutým, nebo houskovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Plíčky na rozmarýnu a hořčici
Pikantní kančí guláš recept
Přidáme beraní rohy, dolijeme vývarem, tak zároveň s masem a dusíme do měkka. Trvá to minimálně hodinu až dvě, podle stáří masa. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný nebo nadrobený krajíc chleba a vaříme 10-15 minut. Podáváme s chlebem nebo knedlíky.
Podobné recepty jako Pikantní kančí guláš
Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s ...
Poklademe kusy masa, kapií, přidáme rozmarýn a zbytek plátků cibule. Podlijeme ½ dl vody, přikryjeme alobalem a dáme péct na 200°C cca 20 minut, potom teplotu snížíme na 100°C a pečeme cca 1.5 hodiny. Asi ¼ hodiny před koncem sundáme alobal, odstraníme rozmarýn a dopečeme na barvu. Mezitím uvaříme z
Podobné recepty jako Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s ...
Zajíc na divoko recept
Zeleninu restujeme spolu s větvičkami rozmarýnu a tymiánu asi 10 minut. Pak přidáme cibuli na kostky, povidla, protlak a cukr. Pokapeme rumem a restujeme. Vložíme zpět maso a zalijeme vývarem, aby maso bylo pod hladinou. Vaříme do měkka. Omáčka se moc už nemusí zahušťovat, je to dost husté, ale zále
Podobné recepty jako Zajíc na divoko
Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Kosti opečeme se zeleninou a protlakem do hněda, přisypeme koření a zalijeme studenou vodou. Na mírném ohni pak vaříme nejméně 24 hodin. Nezapomeňte ze shora hrnce odebírat tuk s pěnou a dolévat vodu. Hotový vývar přecedíme přes utěrku, přilijeme k němu červené víno a redukujeme na třetinu obsahu. S
Podobné recepty jako Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Vinná klobása na černém pivku recept
rozmarýn sůl pepř černý olej. Postup přípravy receptu. Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do tří šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji. Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme měsíčky očištěné cibule, utřený česnek, po 5 minutác
Podobné recepty jako Vinná klobása na černém pivku
Kližka v zelenině, na černém pivu připraveno v papiňáku recept ...
Přidáme rozmarýn, vše promícháme, rozdrobíme masox a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu, kdy stáhneme plamen na minimum, vaříme pod tlakem cca 50 minut. Po ochlazení hrnec otevřeme a měkké maso odložíme do tepla. Ze šťávy odstraníme tvrdé větvičky rozmarýnu a vajíčko s kořením.
Podobné recepty jako Kližka v zelenině, na černém pivu připraveno v papiňáku ...
Nové recepty
Česnek s cibulí krátce osmahneme na olivovém oleji, vložíme do mísy, přidáme namočenou a posléze vymačkanou žemli, mleté maso, protlak, olivy, papriky... více o sekaná s olivami Kančí špíz
Podobné recepty jako Novéy
Myslivecký guláš s perníkovým knedlíkem
kančí kýta, na kostky 600 g; hutné červené víno 500 ml; Bobkový list 2 ks; jalovec 6 ks; celý pepř 5 ks; celé nové koření 4 ks; mletá sladká paprika; Sůl; Tymián; Rozmarýn; velké mrkve, na kolečka 2 ks; celer, na kostičky 1/4 bulvy; rajský protlak 2 lžíce; Perníkový knedlík: Vejce 3 ks; perník na st
Podobné recepty jako Myslivecký guláš s perníkovým knedlíkem
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci ...
Přidáme rajčatové pyré, hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na II.stupeň a vaříme 4 hodiny. Poté do hrnce přidáme smetanu, nebo jogurt, zelenou nať, promícháme a necháme 5 minut prohřát. Na přílohu se hodí různé těstoviny, rýže, nebo noky. Kuchařka: Anna Kocikova Uvařeno Uvařeno Do oblíbených . Ohod
Podobné recepty jako Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci ...