Sekaná s pohankou a zelenou jarní cibulkou recept
hanahcotton: já to četla Hani, v receptech pro zdraví, aby měl člověk pomalejší vstřebávání cukru do krve a v pohodě játra i slinivku a dobré trávení, měl by si vždy ráno namočit na 12 hodin pohanku do jogurtu nebo do kefíru se lžičkou skořice a pak to jíst jako poslední jídlo navečer, nebo jdou pak
Podobné recepty jako Sekaná s pohankou a zelenou jarní cibulkou
Sekana zase trosku jinak recept
vařená vejce hořčice šunku nebo jiný salám koření (majoránku,sůl,pepř,česnek,vejce,trochu podravky nebo koření na mletá masa) já ještě přidávám namočený chléb ve vodě . Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Mlete maso, koreni a vymackany chleb spojime dohrom
Podobné recepty jako Sekana zase trosku jinak
Domácí játrová paštika recept
Vařená játra vyjmeme z vody a vložíme je do mixéru. Přidáme smažená vejce na cibulce a důkladně najemno rozmixujeme. Můžeme přidat i trochu vývaru z jater, paštika bude vláčnější. Základ játrové paštiky ochutíme solí, pepřem, kořením a ještě teplou ji plníme do čistých sklenic. Ty uzavřeme a necháme
Podobné recepty jako Domácí játrová paštika
Špičková domácí paštika recept
Napadlo mě jestli by tam nemělo být vic sádla nebo tam nasekat kůži z bůčku-no čumim kam na to chodíte.Paštika se dělá z laloků vařených a jater sirových,3,5/0,5kg 3smaž.cibule 95g pragandy 23g paš.koření,dolít vývarem z laloků(asi1,3l) -vše zmixovat pak do sklenek a 2hod zavařit na asi 85st.c.
Podobné recepty jako Špičková domácí paštika