Vařená játra zabíjačková recept


Vařená játra zabíjačková recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Vařená játra zabíjačková, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Vařená játra zabíjačková. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Vařená játra zabíjačková receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Sekaná s pohankou a zelenou jarní cibulkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sekaná s pohankou a zelenou jarní cibulkou recept

hanahcotton: já to četla Hani, v receptech pro zdraví, aby měl člověk pomalejší vstřebávání cukru do krve a v pohodě játra i slinivku a dobré trávení, měl by si vždy ráno namočit na 12 hodin pohanku do jogurtu nebo do kefíru se lžičkou skořice a pak to jíst jako poslední jídlo navečer, nebo jdou pak

Podobné recepty jako Sekaná s pohankou a zelenou jarní cibulkou

Sekana zase trosku jinak recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sekana zase trosku jinak recept

vařená vejce hořčice šunku nebo jiný salám koření (majoránku,sůl,pepř,česnek,vejce,trochu podravky nebo koření na mletá masa) já ještě přidávám namočený chléb ve vodě . Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Mlete maso, koreni a vymackany chleb spojime dohrom

Podobné recepty jako Sekana zase trosku jinak

Domácí játrová paštika recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí játrová paštika recept

Vařená játra vyjmeme z vody a vložíme je do mixéru. Přidáme smažená vejce na cibulce a důkladně najemno rozmixujeme. Můžeme přidat i trochu vývaru z jater, paštika bude vláčnější. Základ játrové paštiky ochutíme solí, pepřem, kořením a ještě teplou ji plníme do čistých sklenic. Ty uzavřeme a necháme

Podobné recepty jako Domácí játrová paštika

Špičková domácí paštika recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Špičková domácí paštika recept

Napadlo mě jestli by tam nemělo být vic sádla nebo tam nasekat kůži z bůčku-no čumim kam na to chodíte.Paštika se dělá z laloků vařených a jater sirových,3,5/0,5kg 3smaž.cibule 95g pragandy 23g paš.koření,dolít vývarem z laloků(asi1,3l) -vše zmixovat pak do sklenek a 2hod zavařit na asi 85st.c.

Podobné recepty jako Špičková domácí paštika

recept internet
recept internet

Recepty

Vaření.cz je online kuchařka s osvědčenými recepty a články o jídle a vaření.

Podobné recepty jako Recepty

Kde najít informace



×