Jehněčí guláš recept
Guláš podáváme buď nezahuštěný, nebo zahuštěný chlebem, případně moukou rozmíchanou v malém množství studené vody. Servírovat lze přímo ve skleničkách "weckovkách", které vypadají na stole krásně a můžete použít i pro ohřívání pokrmů v mikrovlnce.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Čevapčiči ze tří druhů masa recept
Guláš z dvojího masa . Čevapčiči lll. Domácí šunka z králičího masa . Sušené maso . Čevapčiči . Vařené králičí maso v zeleninové omáčce . Maso čtyř barev v přírodní šťávě . Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí . Placičky z pečeného masa, sýru a žampionů . Bifteky z králičího masa . Pečené kůzlečí mas
Podobné recepty jako Čevapčiči ze tří druhů masa