Sdílet:

Vakuování česneku recept


Vakuování česneku recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Vakuování česneku, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Vakuování česneku. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Vakuování česneku receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

Grilované koleno pomocí sous vide recept

Osmaženou zeleninu rozdělíme do 2 sáčků, vhodných pro vakuování. Přidáme bobkové listy a po 3 ks nového koření. Kolena vložíme do sáčků a zavakuujeme. Dáme do sousvide hrnce na 75°C na 16 hodin. Po patnácti a půl hodinách roztopíme gril, přidáme kousek voňavého dřeva na zauzení.

Podobné recepty jako Grilované koleno pomocí sous vide

recept internet
recept internet

Uzené maso

Postup přípravy receptu. 1. Maso na uzení naložíme na tři týdny do česnekového láku (česnek, sůl, sanitrová směs, převařená voda, studená). Na 1 kg masa počítáme 15-20 g soli. Nálev musíme též osolit, aby byl jemně slaný.

Podobné recepty jako Uzené maso

Kde najít informace



×