Chleba podle Romana Vaňka recept
Chleba po upečení má téměř přesně 800g. Peču tak, jak je uvedeno v postupu, jen v zapařené troubě nechávám minimálně 10 minut. Po upečení přendám horký bochník na mřížku, mírně povrch zvlhčím vodou rozprašovačem (nemá být mokrý) po chvilce přikryji utěrkou a nechám zchládnout. Krájím až po vychladnu
Podobné recepty jako Chleba podle Romana Vaňka
Kuře na paprice (i pro začátečníky) recept
Kuře na paprice (i pro začátečníky) Kuře na paprice milujeme už od dětství a s chutí si ho dáme i v dospělosti. Naše babičky vařívaly slepice, které už přestaly snášet. Dnes se připravuje většinou kuře. Jemné maso se smetanovou omáčkou, ochucenou sladkou paprikou, se podává s knedlíkem nebo těstovin
Podobné recepty jako Kuře na paprice (i pro začátečníky)