Pečená šunka recept
Postup přípravy. Šunku vcelku omyjeme, vložíme do vroucí vody a vaříme cca 10 minut. Pak vodu slijeme, maso zalijeme novou horkou vodou a už nevaříme, ale nenecháme změknout ve vodě, jejíž teplotu udržujeme na 80 °C (2 - 3 hodiny podle velikosti).
Podobné recepty jako Pečená šunka
Nudle s cuketou a šunkou
Nudle asi 10 minut vaříme v osolené vodě, pak je scedíme a dáme okapat. Mezitím přidáme do omáčky sýr, necháme ho rozpustit, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na proužky a vložíme do omáčky. Nudle s omáčkou ihned podáváme.
Podobné recepty jako Nudle s cuketou a šunkou
Výborné šunkofleky
Mezitím si nakrájíme uzené maso na malé kostičky a pokud Vám z masa zůstane pěkná kost s kousky masa, můžete ji také přidat k vařícím se flíčkům.
Podobné recepty jako Výborné šunkofleky
Kozlíkovo vánoční překvapení
Ovocnou směs restujeme ještě asi minutu a pak ji přidáme k masu se šunkou a s pórkem, směs restujeme ještě asi 1 minutu, pak přidáme 3 dcl pomerančového džusu a na závěr smícháme solamyl rozmíchaný s vodou. Vznikne hustá konzistence s masem, kterou ještě 5 minut podusíme.
Podobné recepty jako Kozlíkovo vánoční překvapení
Klasický ruský boršč recept
Drive moskevsky borsc se varili jen s kuriciho a tu zapravu smazili na sadle. V staroruskem sunka neni to prava sunka jak se pouziva v Cechach. Jen rikaji tomu jako sunka - presne to melo by byt cerstvy veprovy bok. Spravne se rika v rustine - svežina. Tak ze na ni to se dela ta zaprava ale nesmi by
Podobné recepty jako Klasický ruský boršč