Skořicový věnec z loupáčkového těsta recept
Věnec necháme minimálně 30 minut kynout a až pak vložíme do vyhřáté trouby na 160°C a pečeme asi 45 minut. Po vytažení z trouby pomažeme rozpuštěným máslem a posypeme cukrem. Poznámka od kuchařky. Tohle je oblíbené těsto, které používám při pečení loupáčků, věnec z tohoto těsta byl krásně vláčný i d
Podobné recepty jako Skořicový věnec z loupáčkového těsta
Skořicový pletenec (Estonský kringel) recept
Pak jednotlivé pruhy spleteme do sebe a vytvoříme věnec. Přemístíme na plech a necháme asi 20 minut ještě kynout. Pak vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15 min na 180 °C horkovzduch a pak zmírníme na 150 °C a dopečeme další asi půl hodiny dorůžova. Pokud je dobře vypečený, krásně křupe. Poznámka od
Podobné recepty jako Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Americký a Caesar Hot dog recept
2 venkovský bagetky 1/2 ledového salátu 10 dkg čedaru 10 dkg anglické slaniny 1 červenou cibuli 2 nakládané okurky 100 ml Amerického dresinku Caesar Hot dog: 2 nožičky kvalitních telecích párků. 2 francouzské bagetky 10 dkg anglické slaniny 1/2 římského salátu 1 lžíci majonézy 80 ml Francouzského dr
Podobné recepty jako Americký a Caesar Hot dog