Vepřový guláš III. recept
Postup přípravy receptu. Nakrájíme maso na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a chvilku opečeme. Okořeníme, osolíme a přidáme vývar. Povaříme asi 45 minut, než je maso měkké. Odstavíme z ohně a přimícháme smetanu.
Podobné recepty jako Vepřový guláš III.
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Následně přidáme kousky masa. Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso opečené, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme. Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl. Do základu přisypeme kmín,
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Vepřový guláš
Vepřový guláš se zahušťuje nejlépe brambory, a to do rozvaření nebo cibulí které je stejně jako masa a nechá se opéct před přidáním masa na oleji nebo slanině zezlátnout. Po vytažení masa (guláš se táhne ne dusí) je tak měkká že se mícháním sama rozmělní na kaši.
Podobné recepty jako Vepřový guláš