Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Cuketa
Cuketa se stala oblíbenou zeleninou, která má v naší teplé kuchyni nespočet uplatnění. Tento recept je z těch rychlých a ...
Ruský boršč
Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...
Pikantní houbová omáčka recept
Postup přípravy. Světlé houby, zejména pravé hřiby, růžovky, holubinky a lišky, nakrájené na kostičky nebo tenké plátky, snítku estragonu, 15 g másla a 3 g soli dusíme asi 20 minut.
Podobné recepty jako Pikantní houbová omáčka