Smažení a dopékání v troubě recept
Pak na pánvi rozpustím sádlo a olej v poměru 1:2 a nechám rozpálit, ale pozor na přepálení, i když sádlo tomu trochu brání. Pak velmi prudce z každé strany osmažím do mírně zlatova, neohlížím se na to, zda maso je měkké. Jde jen o to, aby se zatáhla bílkovina a tak v něm zůstala veškerá šťáva. Mám p
Podobné recepty jako Smažení a dopékání v troubě
Srnčí řízky v trojobalu recept
Moje tchýně celý život dělala divočinu! Nikdy nepáchla, nebo neměla pachuť očistila ji vždycky do čistého masa , žádný tuk, nebo blána třeba na zajíci nezůstaly, naučila mě kde má zajíc v zadních nohách v kloubu tukový váček, jak to vyříznout, aby zajíc nesmrděl po úpravě a spoustu jiných fintiček.
Podobné recepty jako Srnčí řízky v trojobalu