Domácí škvarky a sádlo recept
Pavel: Nakrájené sádlo do hrnce nebo vyšší plech vložit do trouby na 85 - 90°C, dle množství na dobu 2,5 hod. a více. Přelít přes sito. Pak odebrat tekuté sádlo pro rychlejší spotřebu nebo kozmetiku / pak po vychladnutí uschovávat v lednici /.
Podobné recepty jako Domácí škvarky a sádlo
Játrový sýr II. recept
Vnitřní sádlo si nesplést se střevním, bude k dostání spíš ve větších masnách. Dnešní prasata mívají jateční váhu asi 120 kg (oproti dřívějším 200-250 kg), tak je vnitřního sádla méně - prozradil řezník.
Podobné recepty jako Játrový sýr II.
Domácí hamburger vepřový recept
Maso, sůl, pepř a vodu dobře propracujeme v hladkou hmotu. Na pánvi si rozpustíme sádlo nebo jiný tuk a omočenou rukou ve studené vodě (aby se nám k ní maso nelepilo) vypracujeme v ruce tenké širší placky. Opečeme z obou stran. Mezitím si připravíme housky. Housky rozřízneme na půl vodorovně (už vět
Podobné recepty jako Domácí hamburger vepřový