Masovo-morkové knedlíčky v hovězím vývaru recept
Masovo-morkové knedlíčky v hovězím vývaru. Hodnocení receptu je 4.7. 4.7 8× Ohodnoťte recept. Opláchnuté morkové kosti vložíme do hrnce, zalijeme 1,5l studenou vodou, přidáme koření, cibuli i s částí slupky, libeček a pod poklicí na mírném… Anna Kocikova. Polévky 13 názorů 1/5 Anna Kocikova Přidat f
Podobné recepty jako Masovo-morkové knedlíčky v hovězím vývaru
Hovězí vývar s morkovou kostí recept
Hovězí žebro a morkové kosti dáme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme cibuli ve slupce (omytou), sůl, libeček, kousek celerové natě a očištěnou zeleninu, koření a česnek. Vše vaříme na mírném ohni, necháme jen probublávat bez pokličky a sbíráme pěnu. Vaříme pomalu, tzv. táhneme 4 hodiny.
Podobné recepty jako Hovězí vývar s morkovou kostí
Hovězí po burgundsku
4 hrnky hovězího vývaru 750 ml červeného vína 1/4 hrnku polohrubé mouky 450 g žampionů 5 malých cibulek mletý černý pepř 6 plátků slaniny; Způsob přípravy. Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídlu, a pusťte se do toho.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Irské dušené hovězí
2 hrnky hovězího vývaru 3/4 hrnku červeného vína 3/4 hrnku piva Guinness 1 lžíce sójové omáčky 3 stroužky česneku 1 lžíce cukru krystal 1 lžíce kukuřičného škrobu 1 lžíce vody sůl pepř; Způsob přípravy. Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vín
Podobné recepty jako Irské dušené hovězí
Omáčka s hovězím masem recept
400 ml hovězího vývaru 30 g másla 1 lžička mleté sladké papriky sůl pepř. Postup přípravy receptu. Maso nakrájíme na tenké nudličky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle. Přidáme nakrájenou anglickou slaninu, mletou papriku, mrkev a celer a maso. Promícháme, zaprášíme moukou, podli
Podobné recepty jako Omáčka s hovězím masem