Starodávné buchty
vanda jašková | 19. 3. 2010 13:40. Recept na tyto buchty patří opravdu k nejlepším. Připomínám, že je dobré mouku přesít přes sítko(peču z hladké), je nadýchanější , ingredience nechte při pokojové teplotě než začnete, rozpuštěné máslo nesmí být horké to platí i o mléku.
Podobné recepty jako Starodávné buchty
Bigos
kamila | 24. 1. 2014 08:28. moje máma je Polka, bigos se u nás vařil na Vánoce nebo na Silvestra a dává se do něj krom minimálně dvou druhů masa (vepřové, hovězí, krůtí) i uzené, sušené houby a rajský protlak..a klobása, pořádná polská suchá. většinou s kysaným zelím ale správně se dává i bílé ...
Podobné recepty jako Bigos
Zdobené ovesné sušenky
Způsob přípravy. Příprava ovesných sušenek je velmi jednoduchá. Z rozmixovaných ovesných vloček, oleje a medu vypracujeme těsto, do kterého přidáme dle chuti buď sušené ovoce, nebo mandle a ořechy.
Podobné recepty jako Zdobené ovesné sušenky
Pivní rohlíky dle Ládi Hrušky
Láďa Hruška dělá pivní rohlíky takto - Ohřejeme si jen část z piva, které máme již připravené v hrnku. V ohřátém tošku poté rozpustíme droždí a
Podobné recepty jako Pivní rohlíky dle Ládi Hrušky