Bramboráky
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu z bramborákového těsta slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme nebo nakrájíme na tenké lupínky.
Podobné recepty jako Bramboráky
Svíčková na smetaně
Výborná záležitost - málo špinavého nádobí. Nemusí se pasírovat, omáčka je dost hustá, nemusí se přidávat tolik mouky. Když je zeleniny dost, tak nemusí být mouka žádná a stačí přidat jen smetanu - o to je lepší chuť omáčky.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Hospodská svíčková na smetaně
Vepřový jazyk na česneku Lahůdková sekaná Svíčková z kuřete Plněný květák mletým masem Kuřecí koktejl Nádivka z cukety Křenová pomazánka na jednohubky Mandlové hrudky - nepečené Kompotová buchta na plech
Podobné recepty jako Hospodská svíčková na smetaně