Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Zvěřinový guláš recept
Suroviny: maso srnčí, cibule, sádlo, protlak, paprika, paprika sušená uzená, bobkový list, jalovec, slanina, vývar masový, víno červené, sůl, pepř mletý, marmeláda brusinková, majoránka, chléb. Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku.
Podobné recepty jako Zvěřinový guláš
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu recept
Suroviny. cca 700 g jelení kýty vcelku ( Já jsem vytáhla nějaký špalík, spíš špičku, ani nevím, z čeho to bylo. Buď z mladého jelena nebo kančího selátka) 1 cibule. špek - pár klínků do masa na špikování a zbytek do výpeku ( cca 100 g) sterilované drobné cibulky. snítka čerstvého tymiánu.
Podobné recepty jako Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Zvěřina na červeném víně
Zvěřina na červeném víně. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj činí ideální, zdravou a chutnou volbu.
Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády. 4,8 (14×) spagetka. 21 názorů. 25 min.
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina s liškami a majoránkou recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo. Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na mírném ohni asi 3/4 hodiny. Průběžně podléváme vývarem.
Podobné recepty jako Zvěřina s liškami a majoránkou
Zvěřinová omáčka
Zvěřinová omáčka recept. Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčky z brusinek, povidel nebo šípků. Do této omáčky se přidává jalovec a odřezky a kosti, takže získá sytější zvěřinou chuť.
Podobné recepty jako Zvěřinová omáčka
Dančí guláš s knedlíkem
Dančí guláš s knedlíkem. Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v dobře připraveném guláši se stane gurmánským zážitkem. 5,0 (3×) RubyRom. 7 názorů.
Podobné recepty jako Dančí guláš s knedlíkem
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy má zvěř dostatek potravy. Kdo má obavu z typického aroma masa, nemusí mít strach, jalovec se o tuto “vůni” spolehlivě postará. ( celý recept)
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu recept
Suroviny: maso, špek, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, brusinky sušené, omáčka worcesterová, máslo, jablko, šunka, kůra citronová, masox, olej, koření divočina, sůl, pepř mletý. Maso opláchneme, osušíme, odstraníme lůj a jiné nečistoty, celý špalík masa okořeníme Divočinou, potřeme olejem, zab
Podobné recepty jako Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu
Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách recept
3. 500 g srnčí kotlety (či jiná zvěřina) 5 lžic balzamikového octa. 2,5 dcl portského vína. sůl. čerstvý mletý pepř. 2 dcl vody. 5 kuliček jalovce. 3 lžíce brusinkové marmelády či nakládaných brusinek.
Podobné recepty jako Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách
Vepřová kýta á la zvěřina v PH recept
Vepřová kýta á la zvěřina v PH. 5,0 (41×) maris. 47 názorů. 3. 1. 2010 09:36. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku.
Podobné recepty jako Vepřová kýta á la zvěřina v PH
Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Očištěnou zvěřinu prošpikujeme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky. Polovinu zeleniny nasypeme do nádoby na naložení, vložíme maso a to posypeme druhou polovinou zeleniny s cibulí. Nakonec zalijeme vychladlým mořidlem. Maso zatížíme a necháme 2-4 dny uležet. Obden obrátíme.
Podobné recepty jako Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Jelení guláš
1. Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do té doby, než se všechna voda vydusí. 2.
Podobné recepty jako Jelení guláš
Zvěřinová panenka ( hřbet) s houbovou omáčkou recept ...
Suroviny: panenka vepřová, slanina, houby, cibule šalotka, rajče sušené v oleji, česnek, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, petrželka zelená, sůl, pepř, olej, smetana sladká. Maso osušíme, očistíme od blan, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji.Poté vložíme na cca 5 minut do
Podobné recepty jako Zvěřinová panenka ( hřbet) s houbovou omáčkou ...
Srnčí stroganoff dle Jamieho Olivera recept
Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje, vhodíme cibuli a česnek a opékáme dozlatova. Vyjmeme a dáme stranou. Do stejné pánve přidáme ještě trochu olivového oleje a vložíme houby, pár minut opékáme a až začnou hnědnout, přihodíme maso. Společně 2 minutky opékáme.
Podobné recepty jako Srnčí stroganoff dle Jamieho Olivera
Recept Zvěřinový guláš
Pracovní postup: Na zvěřinový guláš nejprve očistíme maso, omyjeme ve vodě, nakrájíme na větší kousky a osolíme. Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou osmažíme. Přidáme maso, které ze všech stran opečeme. Zaprášíme ho paprikou, při
Podobné recepty jako Recept Zvěřinový guláš
Redukovaný zvěřinový vývar
Redukovaný zvěřinový vývar - recept: Cibuli, mrkev a řapíkatý celer nasekáme nahrubo, stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Troubu předehřejeme na 190°C.Na vhodný pekáč dáme kosti a.
Podobné recepty jako Redukovaný zvěřinový vývar
Brusinková zavařenina recept
„Hezký den, dnes jsem vařila pro ellu a matesa s Ivou. proto…“ tara23, před 1 hodinou „Hezký den. Dnes uzená polévka s kroupami a https://www…“ janatka, před 3 hodinami „Hezký den u nás dnes porková polívka a nudle s mákem“ Severinka, před 4 hodinami
Podobné recepty jako Brusinková zavařenina
Dokonalá zelňačka recept
Ihned po rozvonění zalijeme základ horkou vodou (tak pět centimetrů), přidáme zelí i s nálevem, zbytek koření, nakrájené brambory, houby a dolijeme vodou. Osolíme, kápneme do polévky trochu octa, malinko cukru, a necháme vařit, dokud brambory nezměknou. Do hrnečku odebereme trochu vody z polévky a r
Podobné recepty jako Dokonalá zelňačka
Havířina recept
Když jsem se jako novomanželka seznámila s tímto pokrmem, ovšem bez slaniny, jen s osmaženou cibulkou, neměla jsem odvahu to jíst, ale co bych neudělala pro svého manžela, začala jsem havířinu dělat, jen jsem ji vylepšovala slaninou. Okurkový salát jsem občas vyměnila za kompot, což je také bašta. A
Podobné recepty jako Havířina
Guláš nejlepší!!! recept
Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která musí být orestovaná pěkně dohněda ...
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!