Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem recept ...
Jako poslední do omáčky nalijeme připravený ½ l piva. Do omáčky vložíme opečená hovězí žebra a celá je polijeme připravenou omáčkou. Nezakrytý pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a necháme péct 30 minut. Pak teplotu snížíme na 170 °C a pečeme, za občasného promíchání omáčky a přelití masa, dal
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem ...
Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní recept
Vepřová uzená žebra necháme u řezníka podélně rozseknout (pro lepší porce) a provedeme jejich naložení do láku vytvořeného z jednoho kvalitního plzeňského piva, namačkaných stroužků česneku, jedné polévkové lžíce koření Grill žebírka a stejného množství slunečnicového oleje.
Podobné recepty jako Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní
Naložená pochoutka k pivu
Naložená pochoutka k pivu. Dopřejme si naložený hermelín, pěkně proložený kořením a dalšími dobrotami! ( celý recept) Dopřejme si naložený hermelín, pěkně proložený kořením a dalšími dobrotami!... Fotogalerie.
Podobné recepty jako Naložená pochoutka k pivu
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu. Špekáčky na pivu jsou pikantní a s čerstvým chlebem budou výbornou večeří. Také jako pohoštění pro hosty, třeba s vychlazeným pivem, budou určitě vítanou pochoutkou. ( celý recept) Špekáčky na pivu jsou pikantní a s čerstvým chlebem budou výbornou večeří.
Podobné recepty jako Špekáčky na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Bylinková žebírka na pivu - recept: Žebírka osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a podle chuti bylinky, které buď necháme v celku jako snítku, nebo
Podobné recepty jako Bylinková žebírka na pivu
Pomalu pečená hovězí žebírka
Hovězí žebra odblaňte, osolte kvalitní mořskou solí a opepřete. Lehce je pokapejte olivovým olejem a následně všechny ingredience vmasírujte do masa. Dejte do pekáče a celé to pečlivě zabalte do alobalu. Do předehřáté trouby na 100 °C vložte žebírka, která pomalu pečte po dobu 7 až 8 hodin.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebírka
Pivní žebra na medu a zázvoru recept
1 kg vepřových žeber speciál. cca 350–400 ml černého piva. 4 lžíce medu. citronová šťáva z 1/2 citronu. 2 vrchovaté čajové lžičky strouhaného zázvoru. 1 malá sušená chilli paprička (takové ta úplně miniaturní) nebo trocha čerstvě mletého chilli – lze vynechat.
Podobné recepty jako Pivní žebra na medu a zázvoru
Pikantní medová žebra recept
Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme zbylým nálevem a pečeme při 200 °C nejméně hodinu a půl. Vypečenou šťávu můžeme zahustit. Podáváme s dobrým pečivem.
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
V hrnci na trošce oleje krátce orestujte najemno nakrájenou cibuli, když zesklovatí, přidejte na plátky nakrájený česnek a zázvor a společně restujte asi minutu. Nyní do hrnce přidejte sladkou a uzenou papriku, kajenský pepř, římský kmín a rajský protlak Mutti a krátce vše společně zasmažte. Pozor,
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebírka na pivu
Vepřová žebírka na pivu - recept: Z očištěných jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a nakrájíme na tenká kolečka, bílý konec podélně rozpulíme. Máslo rozehřejeme na pánvi, na Máslo rozehřejeme na pánvi, na
Podobné recepty jako Vepřová žebírka na pivu
Pečená vepřová žebra a ocásky se zelím, červenou řepou a ...
Tématické fráze: uzená žebra. knedlík, zelí zebra v troube se zelím pečená žebra ze kysaným zelím syrová žebra v troubě syrová vepřová zebra recept pečená žebra se s kysanym zelim vepřové ocásky s česnekem a kroupami vepřové ocásky s kroupama zebra na zelí pecena zebra na zelí pecene zeli brambor že
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebra a ocásky se zelím, červenou řepou a ...
Krkovička na pivu
1. Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla. 2. Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny. 3. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75
Podobné recepty jako Krkovička na pivu
Zeleninový aspik s vejci
Zeleninová směs naložená v sladkokyselém nálevu bude pro tento recept nejlepší. Zeleninový aspik s vejci je pikantní pohoštění k pivu nebo k vínu. Hodí se i jako předkrm u slavnostního oběda. Zeleninová směs naložená v sladkokyselém nálevu bude pro tento recept nejlepší....
Podobné recepty jako Zeleninový aspik s vejci
Marinovaná vepřová krkovice
Postup přípravy receptu. 1. Asi půl šálku oleje smícháme s kořením, přidáme stejné množství kečupu, asi 2 lžíce sojové omáčky a česnek nakrájený na malé kostičky. Marinády by mělo být hodně a měla by být hustá. Naklepané plátky krkovice necháme v marinádě rozležet minimálně 24 hodin, ale klidně až 3
Podobné recepty jako Marinovaná vepřová krkovice
Pomalu pečená žebra s chřestem
Pomalu pečená žebra s chřestem; foto: Kitchen in the City. Představujeme Kitchen and the City! Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.. Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuc
Podobné recepty jako Pomalu pečená žebra s chřestem
Uzená grilovaná žebra recept
Postup přípravy receptu. Uzená žebra uvaříme téměř do měkka. Necháme vychladnout. Poté připravíme směs z oleje, prolisovaného česneku a grilovacího koření. Žebra naložíme (stačí 2 hodiny) a poté grilujeme.
Podobné recepty jako Uzená grilovaná žebra
Novoroční koleno pomalu pečené na černém pivě a zelenině ...
Přiklopte, vložte do trouby na 120 °C (horkovzduch) a pečte dobře zakryté minimálně 6 hodin, ale klidně i 8. Na konci by mělo maso odpadávat od kosti. Klidně jděte spát, 6-7 hodin nemusíte s masem nic dělat, ale pokud budete vzhůru a v půlce pečení maso otočíte, uděláte dobře. Pokud maso na konci up
Podobné recepty jako Novoroční koleno pomalu pečené na černém pivě a zelenině ...
Buřty na pivu v briošce
Buřty na pivu v briošce - recept: Cibuli pokrájejte na půlkolečka a orestujte na pánvi na troše oleje. Buřty rozkrojte podélně na půlky a do horní strany udělejte zářezy. Přidejte k
Podobné recepty jako Buřty na pivu v briošce
Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě recept
Krkovici osolíme a vložíme do vhodné nádoby. Zasypeme zázvorem a česnekem, zalijeme pivem a necháme přes noc marinovat. Na druhý den nakrájíme nadrobno cibuli, kterou necháme mírně orestovat na sádle. Na tento základ naložíme krkovičku a opečeme ji z obou stran, aby se zatáhla.
Podobné recepty jako Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě
Vepřová žebírka na medu recept
Postup přípravy receptu. Všechny přísady na marinádu promícháme v míse, nalijeme na žebírka a necháme 12 - 24 hodin odležet v chladnu. Pak vyjmeme z marinády a pečeme při teplotě 170 - 200°C. Lze i grilovat.
Podobné recepty jako Vepřová žebírka na medu
Žebírka na medu recept
Postup přípravy receptu. Žebra omyjeme, osušíme a vložíme do pekáče. Mírně osolíme a necháme deset minut odpočinout. Poté je potřeme marinádou, podlijeme troškou vody a dáme péct asi na 1-1,5 hodiny při 170°C. Podáváme s chlebem a křenem. Kuchař: Evick@.
Podobné recepty jako Žebírka na medu
Medová žebírka s pečenými bramborami recept
Suroviny 3-4 porce. asi kilo vepřových žebírek. marináda: 200 ml černého piva. lžíce medu. 3 lžíce worcestru. 1 lžíce dijonské hořčice. 4 stroužky česneku. drcený kmín.
Podobné recepty jako Medová žebírka s pečenými bramborami
Vepřová pečená marinovaná žebírka recept
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu . Dušené vepřové žebírko na kmíně a česneku . Pikantní zázvorová žebírka . Smažené plněné žebírko . Marinované a pak pečené vepřové koleno . Tématické fráze: marinovaná vepřová žebra pečená na medu marinovana veprova zebra marinovaná vepřová žebra
Podobné recepty jako Vepřová pečená marinovaná žebírka
Naložený romadur s pivem recept
Romadur nakrájíme, posypeme kmínem, paprikou, vložíme do sklenice, zalijeme pivem, by byl sýr potopený a dáme okenní parapet (na teplo a světlo) uležet na 3-5 dní. Pak romadúr vyndáme na talířek a podáváme s pečivem namazaným máslem a s pivem. Kuchařka: lenka-m.
Podobné recepty jako Naložený romadur s pivem
Krkovice na pivu, cibuli a česneku recept
Komentáře k receptu Krkovice na pivu, cibuli a česneku. K receptu nejsou žádné komentáře. Přidat komentář . Komu se recept líbí. TIP dne na email. Přihlásit. Další inspirace. Přidat podobné recepty. Krkovice z pánve na medu a černém pivu . Farmářská krkovička v cibuli a pivu . Vepřová krkovice s bro
Podobné recepty jako Krkovice na pivu, cibuli a česneku
Krkovice na medu a hořčici recept
Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nadrobno. Na dno pekáčku rozprostřeme cibuli s česnekem. Maso osolíme, vložíme do pekáčku, potřeme směsí a hojně opepříme. Podlijeme pivem nebo vodou, jen nepatrně, aby maso neplavalo, přiklopíme a vložíme do trouby, rozpálené na 200°C.
Podobné recepty jako Krkovice na medu a hořčici
Pečená vepřová žebírka recept
Cibuli a česnek nasekáme najemno, přidáme kečup, hořčici, kávu, pivo a koření. Vymícháme hustou marinádu, do které vložíme žebírka a necháme nejlépe přes noc marinovat. Marinovaná žebírka přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 30 – 40 minut při 170°C. Kuchař: toprecepty.cz. Uvařeno. Uvařeno Do
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebírka
Nakládaná pečená kolena recept
V průběhu pečení přeléváme vývarem, ve kterém byla kolena naložená a uvařená. Upečená nakládaná kolena podáváme nejlépe s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Dobrou chuť. Poznámka od kuchařky. Tento recept je inspirovaný několika recepty na kolena, které mi připravil můj muž. On minulý týden nakoupi
Podobné recepty jako Nakládaná pečená kolena
Kachní stehna na pivu a švestkách recept
Komentáře k receptu Kachní stehna na pivu a švestkách. K receptu nejsou žádné komentáře. Přidat komentář . Komu se recept líbí. TIP dne na email. Přihlásit. Další inspirace. Přidat podobné recepty. Kachní stehna s dýňovým zelím . Kachní stehna na červeném víně . Kuřecí stehna na černém pivu . Pečená
Podobné recepty jako Kachní stehna na pivu a švestkách
Medové koleno na pivě
Koleno bylo bezvadné, v troubě jsem ho nechala ani ne půlhodinky, jen pro tu výbornou krustičku, uvařila jsem ho totiž tak, že se dalo už jíst. Se šťouchanými brambory, které milujeme skoro ke všemu bylo na jedničku. A ještě něco dodám k vývaru, polévka byla nejlepší jakou jsme jedli, koření a zelen
Podobné recepty jako Medové koleno na pivě
Grilovaná žebra s vínem a brusinkami
Grilovaná žebra s vínem a brusinkami - recept: Maso uvaříme v osolené vodě doměkka, pak ho necháme vychladnout. V míse smícháme olivový olej s vínem, cukrem a brusinkami.Do směsi naložíme maso a
Podobné recepty jako Grilovaná žebra s vínem a brusinkami