Sdílet:

Zelá recept


Zelá recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Zelá, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Zelá. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Zelá receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Cheesecake nepečený
Uložit recept!
recepty
recepty

Cheesecake nepečený

Tvarohové koláče patří k nejoblíbenějším moučníkům vůbec a cheesecaky stojí na žebříčku popularity velmi vysoko. Koláč pl...

Ovocný nepečený dezert
Uložit recept!
recepty
recepty

Ovocný nepečený dezert

Ovocný nepečený dezert je snadné připravit, nepotřebujete troubu ani mouku či vejce. Je lehký a určitě s ním budete mít ú...

Pomerančový moučník
Uložit recept!
recepty
recepty

Pomerančový moučník

Pomerančový moučník je lehký a lahodný. Příprava je trochu delší, ale výsledek stojí za trochu našeho času....

Dušené hlávkové zelí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hlávkové zelí recept

Postup přípravy receptu. Nakrouhané zelí propláchneme vodou a dáme na mírný plamen do velkého hrnce zpočátku odkryté a podlité jen vodou, aby vyprchaly čpavé látky.

Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí

Kyselica (polévka z Vlčnova) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kyselica (polévka z Vlčnova) recept

casino: samozrejme...takto sa hovorí u nás aj na Záhorí...Stupava je známa pestovaním kapusty (tam chodíme kupovať k pestovateľom už narezanú, žiaden dovoz z Poľska), konajú sa tam tradične aj "Dni zelá" - citujem:

Podobné recepty jako Kyselica (polévka z Vlčnova)

Cuketové zelí
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cuketové zelí

Cukety oloupeme, rozkrojíme a vnitřek s jádry vydlábneme. Nastrouháme na hrubším struhadle, do hrnce přídáme sůl, trochu pepře, mletý či celý kmín a mírně podlijeme vodou, aby se nepřipálilo.

Podobné recepty jako Cuketové zelí

Domácí kysané zelí
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí kysané zelí

Podle toho jak je nádoba se zelím velká, necháme ji 1-2 dny v teple (kolem 18 °C) a teprve pak ji přemístíme do chladné místnosti (asi 8-10 °C) k dalšímu kysání.

Podobné recepty jako Domácí kysané zelí

Vídeňský řízek recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vídeňský řízek recept

Ja som bola na jar v rakúskych Alpách, Zell am See, v reštaurácii, kde podávali Big rezeň, u nás by ho dali asi štyrom - piatim hosťom...(hmotnosť si nepamätám) Bol z bravčového mäsa. Rezne sú proste - rezne, ktože by ich nemal rád, smažia sa v každej rodine...

Podobné recepty jako Vídeňský řízek

Kde najít informace



×