Dušené hlávkové zelí recept
Dušené hlávkové zelí. Nejoblíbenější česká zeleninová příloha - dušené hlávkové zelí. Recept je pro pokročilé kuchaře, kteří si jen potřebují ujasnit, co všechno do pokrmu patří. Závěrečné ochucení bude na vás, protože každý má jiné chutě, kyselejší nebo sladší chuť je individuální. 18.
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí
Dušené zelí recept
Do zelí česnek nedávám,tak jsem chtěla vyzkoušet,co na to budou říkat chuťové buňky Říkaly ano a já posílám další bodík za příjemnou česnekovou chuť+foto Zelí jsem dusila pouze 20minut. Odpovědět. ester. 13. 2. 2011 12:31:35 . tak toto je zelíčko, které dělám také.ale když dám zkaramelizovat cukr,ta
Podobné recepty jako Dušené zelí