Roštěnky na švédský způsob recept
Pečeme podle kvality masa, do doby, než se při bodnutí vidličkou jednotlivá vlákna oddělují. Kastrol s měkkým masem vyndáme z trouby, maso dáme stranou a do výpeku vmícháme polohrubou mouku, rozmíchanou v trošce vody. Dobře provaříme, přidáme kostičky kyselých okurek, sardelovou pastu a přilijeme sm
Podobné recepty jako Roštěnky na švédský způsob
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Následně přidáme kousky masa. Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso opečené, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme. Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)