Džem z mišpulí DP recept
1 kg mišpulí 1 ks citron 500 g želírovací cukr. Recept si zatím oblíbilo 6 kucha řů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Mišpule oloupeme a vypeckujeme, nakrájíme na malé kousky nejlépe hodně nepravidelné, ve výsledku je to efektivnější. Hodíme do pekárny, zalejeme vymačkanou šťávou z jednoh
Podobné recepty jako Džem z mišpulí DP
Falešná marcipánová hmota v DP recept
Míša: se záměnou sirupů neporadím, já jsem nakonec skončila u 2 lžic medu a sirupy jsem úplně odbourala vzhledem k nové pekárně, která i na programu těsto předehřívá asi půl hodiny, vrátila jsem se k ručnímu zpracování, čas hnětení - no, až to bude vláčné jako modelína, je to tak na 10 minut max, sp
Podobné recepty jako Falešná marcipánová hmota v DP