Myslivecký guláš recept
spagetko, nemám nic proti marinádě, ale můj názor je ten, že když to maso budu dávat do mléka a pak ještě do marinády, tak se tím připravím právě o tu specifickou vůni¨a chuť, kterou zvěřina má. Do mléka se většinou dávají vnitřnosti, jako jsou játra a hlavně ledvinky, ne? Ale každý ať dělá, co se m
Podobné recepty jako Myslivecký guláš
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami recept
Vozí kance, vysokou, kachny a bažanty. Pokud se zvěřina ihned naporcuje a zamrazí nebo zpracuje, vůbec není cítit. Dříve se nechávalo všechno uležet, pamatuji si na bažanty v zimě za okny, ale pokud je takový bažant nebo kachna uvnitř včetně vnitřností rozstřílená, začne se kazit a pak chytá maso op
Podobné recepty jako Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami