Zvěřinové speciality recept

Sdílejte obsah s přáteli

Zvěřinové speciality recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Zvěřinové speciality, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Zvěřinové speciality. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Zvěřinové speciality receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně

V kastrolu (papiňáku) rozpustíme špek a opražíme plátky zeleniny. Vyndáme, opečeme maso, přidáme zeleninu, koření, plátky citrónu (nebo jenom kůru), podlijeme vínem a dusíme pomalu do měkka (já ke konci maso dodusím pod tlakovou papiňákovou pokličku).

Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně

recept internet
recept internet

Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Ty nejlépe hodnocené recepty na jednom místě. Podle počtu hlasujících i počtu udělených bodů. Vyberte si ten nejlepší recept.

Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Říjen: Nejlepší perník i zavařování

Říjen je měsíc české kuchyně. Pusťte do svého jídelníčku tradiční recepty. Švestkové knedlíky, bramboráky, hřejivé polévky jako od maminky. Tak chutná podzim.

Podobné recepty jako Říjen: Nejlepší perník i zavařování

Naši partneři