Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
V kastrolu (papiňáku) rozpustíme špek a opražíme plátky zeleniny. Vyndáme, opečeme maso, přidáme zeleninu, koření, plátky citrónu (nebo jenom kůru), podlijeme vínem a dusíme pomalu do měkka (já ke konci maso dodusím pod tlakovou papiňákovou pokličku).
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Ty nejlépe hodnocené recepty na jednom místě. Podle počtu hlasujících i počtu udělených bodů. Vyberte si ten nejlepší recept.
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Říjen: Nejlepší perník i zavařování
Říjen je měsíc české kuchyně. Pusťte do svého jídelníčku tradiční recepty. Švestkové knedlíky, bramboráky, hřejivé polévky jako od maminky. Tak chutná podzim.
Podobné recepty jako Říjen: Nejlepší perník i zavařování