Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře...
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Krkovička z trouby recept
Maso naklepeme a z obou stran osolíme. Potřeme česnekem a naskládáme do pekáčku. Zasypeme jemně pokrájenou cibulí. Suroviny na marinádu dobře...
Podobné recepty jako Krkovička z trouby
Azu po tatarsku
Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo ...
Podobné recepty jako Azu po tatarsku
Bramboráčky s masovou směsí
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v lednici naložené a mezitím si ...
Podobné recepty jako Bramboráčky s masovou směsí
Domácí klobásy podle Hynka recept
Já osobně dělám zvěřinu tak, že namíchám maso s kořením a solí najednou, ale nechávám ho minimálně jednu noc uležet. Koření dá masu mnohem víc než ...
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Guláš z krůtího masa
Cibuli pokrájenou na drobno zpěníme na tuku a chvíli smažíme. Potom shrneme stranou a opečeme nakrájené kousky krůtího masa. Přidáme papriku, pepř, dr...
Podobné recepty jako Guláš z krůtího masa