Cuketové koláčky
Rostou vám cukety bláznivě na vaší zahradě? Věděli jste, že byste je mohli použít i na dezerty? No, dobrá zpráva je, že ...
Top 10 jedlých hub
Všeobecně platí, že houby začnou růst několik dní po vydatnějším dešti, po kterém následují teplé dny. Tenhle zvláštní ko...
Hmyz jako jídlo
Možná to bude znít trochu zvláštně, ale jen díky tomu, že žijeme na bohatém světadíle, si můžeme dovolit hmyz nejíst. Pro...
Bezlepková dieta
Až 15% obilí tvoří bílkovina. Jedná-li se o ječmen, pšenici, žito či oves, tvoří tuto bílkovinu převážně gluten, neboli l...
Špenátová dieta
Všichni známe špenát. Je to jednoletá listová zelenina, která se pěstuje v mnoha odrůdách. V naší kuchyni se používá pomě...
O jídle
Jídlo je odjakživa neodmyslitelnou součástí našeho života. Bez něj bychom totiž dlouho nepřežili. Jíme doma, jíme v resta...
Jihočeská kulajda vs Krkonošské kyselo
Ať se vydáte do kteréhokoliv koutu naší krásné země, všude dostanete na talíř poctivou polévku, která čerpá z dávných tra...
Módní téma přehlídek na jaro a léto 2020 je přirozenost a nositelnost
Tak to je pro pro nás v podstatě velmi dobrá zpráva. Je totiž také o tom, že v šatníku budeme mít klasické a nadčasové ko...
Špaldová mouka se vrací do naší kuchyně
A je to víc než dobře. Že existuje pšenice špalda možná mnozí z nás ani neví. Je mnohem odolnější proti všem škůdcům a ne...
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?
V tomto článku uvedeme stručný přehled výsledků posledních vědeckých studií na téma vliv červeného masa a masných výrobků...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Zpráva! recepty