Domácí paštika z kachních jater recept
Vložíme očištěná a pokrájená játra, která též lehce orestujeme s pár špětkami hotového paštikového koření nebo drceného pepře a hřebíčeku /viz varianty uvedené v surovinách/, (pokud máme čerstvé bylinky, necháme si je až na mixování) a zalijeme portským vínem, které necháme téměř vypařit.
Podobné recepty jako Domácí paštika z kachních jater
Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Autor: David Turecký pro Naložto Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem. Recepty. Chuťovky a předkrmy. Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem Hodnoceno: 1x. Zkuste z nedojedené kachničky nebo chutných kachních jater vykouzlit famózní kachní paštiku do skla, která
Podobné recepty jako Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Výborná domácí játrová paštika recept
Česnek oloupeme a utřeme a šalotku nasekáme na jemno. Kuřecí játra omyjeme a zbavíme blan, poté játra vložíme na rozehřátou pánev s hrudkou másla, kde jsme předtím nechali zesklovatět nasekanou šalotku. Játra osolíme, přidáme třený česnek, okořeníme a přelijeme červeným portským vínem (lze použít i
Podobné recepty jako Výborná domácí játrová paštika