Krkovička po maďarsku recept
Cibuli pokrájíme na klínky a na sádle či oleji osmažíme jen lehce dozlatova. Pak přidáme na hranolky nebo kostičky pokrájenou slaninu a dále smažíme dozlatova. Ke slaninové cibuli dáme osmažit osolené a opepřené, po stranách nakrojené plátky krkovičky z obou stran.
Podobné recepty jako Krkovička po maďarsku
Krůtí po maďarsku recept
Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku Hera, případně másle. Necháme chvíli orestovat dozlatova a přidáme osolené maso s dvěma lžičkami červené papriky. Zprudka maso osmahneme, přidáme 3 stroužky rozetřeného česneku, podlijeme vodou a dusíme.
Podobné recepty jako Krůtí po maďarsku
Pečená kotleta v troubě
Pečená kotleta v troubě. Vepřová kotleta je velmi oblíbeným a chutným kouskem masa z prasete. Připravit se dá různě, na pánvi, ale i o něco zdravěji, v troubě. Pro tento recept si vystačíte s minimem ingrediencí a pokrm je hotový za chviličku. Je proto ideální pro všechny, kdo chtějí rychle a chutně
Podobné recepty jako Pečená kotleta v troubě
Glazovaná vepřová kotleta se zázvorem
Glazovaná vepřová kotleta se zázvorem je voňavá a pikantní minutka. Můžeme k ní podávat třeba opečené brambory. Pepř, Můžeme k ní podávat třeba opečené brambory. Pepř,
Podobné recepty jako Glazovaná vepřová kotleta se zázvorem
Vepřové maso na maďarský způsob recept
Maso na oleji orestujeme,přidáme papriku,cibuli a rajčata, vše orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Játra a žampiony nakrájíme na plátky, na oleji pořádně opečeme a vsypeme do směsi s vepřovým masem. Promícháme a krátce podusíme. Podávám s bramborem.
Podobné recepty jako Vepřové maso na maďarský způsob
Čabajská klobása Csabai kolbász recept
Pri studenom údení by nemala byť teplota dymu väčšia ako 25°C. Tento typ údenia si vyžaduje pomerne dlhú dobu – 2 až 5 dní, ale má silné konzervačné účinky. Konzervačné látky dymu preniknú hlboko do mäsa. Uplatňuje sa aj silné vysušenie mäsa, pričom straty na hmotnosti mäsa bývajú aj okolo 35 %.
Podobné recepty jako Čabajská klobása Csabai kolbász
Kuře na paprice krok za krokem
Přidejte porce kuřete a opečte maso po všech stranách do zezlátnutí. Poté maso vyjměte na talíř a do kastrolu nasypte oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli. Smažte ji (za občasného míchání) tak dlouho, dokud nezesklovatí.
Podobné recepty jako Kuře na paprice krok za krokem
Vepřová plec po Bakoňsku recept
Plec nakrájíme na větší kostky, to je tři až čtyři na porci, cibuli na jemno. Omáčka se necedí, tak aby nebyly kusy cibule, slaninu také na drobno, žampiony pokud jsou čerstvé, tak na kusy, aby odpovídaly velikosti sterilovaných (já používám sterilované).
Podobné recepty jako Vepřová plec po Bakoňsku