Maková náplň recept
Klasická vařená maková náplň je základem mnoha klasických českých moučníků. Využijete ji například do závinů, hřebenů, buchet nebo šátečků. Výborná je také na frgále nebo koláče lopaťáky o velikosti plechu, které po upečení nakrájíme na řezy.
Podobné recepty jako Maková náplň
Valašské frgály recept
Potom vložíme do předehřáté trouby a upečeme (180-190 °C, 14-17 minut). Ještě horké pokapeme rozpuštěným vlahým máslem s trochou rumu. Zelná náplň: 500 g nakrouhaného zelí spaříme a ve velmi malém množství vody dusíme doměkka s troškou soli. Pak přidáme zhruba 40 g másla, 50 g cukru, 50 g namočených
Podobné recepty jako Valašské frgály
Nádivky do koláčů zelná, tvarohová, maková a hrušková
Nádivky do koláčů zelná, tvarohová, maková a hrušková? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Nádivky do koláčů zelná, tvarohová, maková a hrušková