Sdílet:

Pecenichleba recept


Pecenichleba recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pecenichleba, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pecenichleba. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Pecenichleba receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domácí chleba z trouby recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chleba z trouby recept

Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 30 minut na 200 °C (těsto má pěkně narůst a nahoře popraskat). Poté dopečeme bez víka 20 minut, dozlatova. Upečený chleba vyndáme z trouby i mísy, jemně potřeme kůrku vodou a přikryjeme utěrkou, dokud nevychladne. TIP Oblíbené recepty na domácí chléb.

Podobné recepty jako Domácí chleba z trouby

Pečení chleba v páře recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečení chleba v páře recept

Postup přípravy. Zaděláme své oblíbené chlebové těsto a důkladně ho propracujeme. Poté jej přendáme do mísy, přehodíme přes něj utěrku a necháme na teplém místě asi hodinu kynout.

Podobné recepty jako Pečení chleba v páře

Staročeský domácí chléb
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Staročeský domácí chléb

Staročeský domácí chléb. Staročeský chléb byl po staletí základní potravinou, kterou musela zvládnout upéct každá dobrá hospodyňka. Základem byl samozřejmě kvásek a žitná nebo pšeničná mouka. Chléb se tradičně připravoval v peci, dnes si ho s pomocí našeho receptu můžete jednoduše upéct v troubě.

Podobné recepty jako Staročeský domácí chléb

Chleba ve vajíčku, pečený v troubě recept

Uložíme krajíčky chleba těsně vedle sebe. Vejce rozšleháme s polovinou nastrouhaného sýru, nakrájenou uzeninou a cibulkou. Osolíme a opepříme. Směs nalijeme na chleba a nepřikryté dáme do vyhřáté trouby na 220 °C. Pečeme do zlatova. Před koncem posypeme zbylým sýrem. Upečený a ještě horký chleba nak

Podobné recepty jako Chleba ve vajíčku, pečený v troubě

Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept

Chléb z domácí pekárny. Pustíme program s délkou programu 2 hodiny a 30 minut. (Záleží na pekárně). Během první fáze hnětení kontrolujeme konzistenci těsta. Mělo by tvořit jen mírně lepkavou jednolitou hmotu. Pokud je příliš husté, přidáme lžíci vody. Pokud je řídké, přisypeme nepatrně mouku.

Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Chléb pečený v římském hrnci  postup recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chléb pečený v římském hrnci postup recept

2011 06:38. Krásny chlebík. Tiež ho pečiem v rímskom hrnci, ale v elektrickej trúbe, takže si dovolím napísať aj tento postup pečenia. Pred pečením postriekam chlebík vodou, používam rozprašovať. Na spodku trúby je aj pohár s vodou počas celého pečenia.

Podobné recepty jako Chléb pečený v římském hrnci postup

recept internet
recept internet

Chléb z domácí pekárny

Poslední sledované recepty. Chléb z domácí pekárny - recept: Vložíme do domácí pekárny v uvedeném pořadí. Na mé pekárně Moulinex zvolím program 3P a hmotnost chleba 500 g. Po vykynutí (těsně před pečením cca 80.

Podobné recepty jako Chléb z domácí pekárny

Chleba z remosky

Chleba pečte v remosce přibližně 1 hodinu. Posledních 20 minut pečení chleba potírejte slanou vodou, aby se vytvořila křupavá kůrka. Pokud chleba budete péct v troubě, prvních 10 minut pečte na 230 °C, poté snižte teplotu na 200 °C (teplotu přizpůsobte). Posledních 20 minut pečení můžete chleba potí

Podobné recepty jako Chleba z remosky

Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...

Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a slunečnicovými semínky. Žitné pečivo je lépe stravitelné, výživnější a má delší trvanlivost. Zkuste doma upéct jednoduchý chlebíček z kombinace žitné a špaldové mouky s křupavými slunečnicovými semínky. Bude výborný na snídani i jako součást studené večeř

Podobné recepty jako Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...

Domácí chleba
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chleba

Postup přípravy receptu. 1. Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryju a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě. Znovu promíchám, znovu zasypu a nechám 30 minut odpočinout.

Podobné recepty jako Domácí chleba

Základní chleba z remosky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Základní chleba z remosky recept

Postup přípravy Z trochy vody, cukru, 2-3 lžic mouky a všeho droždí uděláme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout v teple. Pravidla pro přípravu kvásku z droždí, aby těsto správně kynulo

Podobné recepty jako Základní chleba z remosky

Domácí kmínový chleba recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí kmínový chleba recept

Domácí kmínový chleba. Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný dobrý chléb z droždí, bude se nám hodit tento recept. 5,0 (244×) kucerova45. 328 názorů. 90 min. 17.

Podobné recepty jako Domácí kmínový chleba

Bramborový chleba III. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bramborový chleba III. recept

Bramborový chleba III. Domácí pečení je radost. Když domov rozvoní čerstvě upečený chléb, nadýchaný a s křupavou kůrkou, seběhne se kolem stolu celá rodina. Příprava bramborového chleba je velmi snadná a zvládne ji i úplný začátečník. 5,0 (46×) cathleen. 86 názorů.

Podobné recepty jako Bramborový chleba III.

Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka

Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka Zdroj: archiv Josefa Maršálka. 7x. Zadělat doma na poctivý chléb není tak složité, jak se může zdát. Pekař a cukrář Josef Maršálek vám prozradí, jak si doma upéct výtečný chléb ze špaldové mouky. Odměnou za trochu práce a trpělivosti vám bude křupavá kůr

Podobné recepty jako Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka

Kde najít informace



×