Pečená vepřová krkovička vcelku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření1,5 minPočet porcí6 porcí

Pečená vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně měkké. Doplnit ji můžete třeba klasicky zelím a knedlíky ale třeba i vařenými bramborami politými vypečenou šťávou. To bude také velká lahůdka.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kg vepřové krkovice
  • 1 velká cibule
  • kmín
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Maso očistíme a osušíme. Pak ho ze všech stran osolíme a opepříme.

Do pekáče na dno nasypeme na silné kroužky nakrájenou cibuli, na ni položíme okořeněnou krkovičku a posypeme ji kmínem.V předehřáté troubě za občasného podlévání maso zvolna pečeme do měkka.

Může to trvat i několik hodin, ale stojí to za to. Upečené maso porcujeme až před podáváním.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečená vepřová krkovička vcelku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pečená vepřová krkovička vcelku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečená vepřová krkovička vcelku

Kde najít informace



×