Tuňáková pomazánka s pečeným toastem recept

simonm

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Tuňáková pomazánka je jedním z nejjednodušších jídel, která zasytí a zároveň dodávají organismu řadu tělu prospěšných látek. Právě proto je velice populárním receptem v kuchyních českých škol ale i domácností. Současně je to ideální alternativa lehkého oběda nebo večeře, na jejíž přípravu potřebujete pouze pár minut.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 konzervy tuňáka v oleji (ideálně řezy)
  • 2 jarní cibulky
  • 4 lžíce majonézy Spak
  • citronovou šťávu
  • sůl, pepř
  • 1 lžičku hořčice Spak
  • pečivo podle chuti


Způsob přípravy

Jarní cibulky nakrájejte najemno. Z tuňáka slejte olej a pak ho vyklopte do misky. Přidejte na jemno nakrájenou jarní cibulku, majonézu a hořčici.

Pomazánku důkladně promíchejte, nakonec ji zakápněte citronovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.

Pečivo opečte na suché pánvi dozlatova. Naneste pomazánku a podle chuti ozdobte kousky citronu, bylinkami nebo zelenou natí jarních cibulek.

Tip: Pomazánku můžete na pečivu dozdobit sušenými rajčaty v oleji.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tuňáková pomazánka s pečeným toastem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu tuňáková pomazánka pečeným toastem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tuňáková pomazánka s pečeným toastem

Kde najít informace



×