Sdílet:

Fazolová polévka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Fazolová polévka z konzervovaných bílých fazolí je krásně hustá a když k ní přidáte čerstvé pečivo, dokonale zasytí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 konzerva bílých fazolí
  • 1 ostravská klobása
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mleté sladké papriky
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý pepř
  • sušená majoránka
  • hladká mouka
  • zeleninový vývar


Způsob přípravy

V hrnci zahřejeme 2 lžíce oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce ji orestujeme. K cibuli přidáme papriku a mícháme asi minutu. Přilijeme vývar, přidáme nakrájenou klobásu, špetku soli a pepře a zvolna vaříme 15 minut.

Po této době polévku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce studené vody a vaříme dalších 5 minut. Nakonec do polévky nasypeme konzervované fazole, přidáme špetku majoránky, podle chuti ještě sůl nebo pepř a polévku už jen prohřejeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Fazolová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Fazolová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu fazolová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Fazolová polévka

Kde najít informace



×