Tangzhong recept
Tangzhong /čteno tangžong/ není kvásek, ani bešamel nebo jíška, jak se někde občas píše. Spíš by se dalo říct, že jde o způsob, jak dosáhnout opravdu nadýchaného, měkounkého kynutého pečiva.
Podobné recepty jako Tangzhong
Preferment recept
Tangzhong . Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. Kuřecí sádlo - jeho zpracování . Kvásek z kefírové houbičky . Gel z chia semínek . Poliš . Polenta - základní recept . Bulgur - základní recept . Žitný kvásek . Kynuté knedlíky od sestřičky .
Podobné recepty jako Preferment
Louhované kaštánky s tang zhongem recept
Poznámka. Cathleen ma naučila používať tangzhong. Ona ho viac menej používa pri sladkom pečení, ja experimentujem so slaným pečivom. Tangzhong spôsobí, že pečivo aj na druhý deň je mäkké a vláčne.
Podobné recepty jako Louhované kaštánky s tang zhongem
Sladké rohlíčky s tangzhongem recept
Na tangzhong: 40 g hladké mouky 200 g vody - mouku dohladka rozšleháme ve vodě a za stálého míchání přivedeme k teplotě 60°C. Vše pak zakryjeme potravinářskou fólií, necháme vychladnout, uložíme do lednice a použijeme do tří dnů ...
Podobné recepty jako Sladké rohlíčky s tangzhongem