Sdílet:

Celerové pyré recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Celerové pyré podáváme nejčastěji jako přílohu k rybám, je jemné a delikátní. Kdo nemá rád kopr, může použít jiné koření.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 celer
  • 100 ml sladké smetany
  • 2 lžíce másla
  • 2 snítky čerstvého kopru
  • sůl
  • mletý barevný pepř


Způsob přípravy

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a kostky celeru na něm restujeme dozlatova za stálého míchání.

Do pánve přidáme špetku soli a pepře a celer podlijeme vodou. Vaříme asi 10 až 15 minut, dokud celer nezměkne a tekutina se téměř vyvaří.

Nyní přidáme na jemno nasekaný kopr a smetanu a vše rozmixujeme do hladkého pyré. Podle potřeby můžeme přidat sůl.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Celerové pyré recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Celerové pyré.
Nebo hledejte podobné podle části názvu celerové pyré .
Hledat podobné recepty na internetu jako Celerové pyré

Kde najít informace



×