Grilovaný losos, marinovaný v marinádě ze sojové pasty miso, je delikatesa. A zároveň snadná a velmi rychle hotová. (celý recept)
Grilovaný losos, marinovaný v marinádě ze sojové pasty miso, je delikatesa. A zároveň snadná a velmi rychle hotová.
Smícháme pastu miso s vínem a cukrem a v pánvi tuto směs zahřejeme těsně pod bod ...
Grilovaný losos, marinovaný v marinádě ze sojové pasty miso, je delikatesa. A zároveň snadná a velmi rychle hotová.
Smícháme pastu miso s vínem a cukrem a v pánvi tuto směs zahřejeme těsně pod bod varu. Po jejím vychladnutí lososové filetky v této marinádě necháme ležet v ledničce nejlépe přes noc.
Druhý den předehřejeme gril na vysokou teplotu a marinované kousky ryby na něm grilujeme přibližně 5 minut.
Lososa podáváme nejlépe s čerstvým zeleninovým salátem ze sezónní zeleniny, nebo také s vařenými brambory.