Medový dip
Medový dip - recept: Do misky přidáme kečup, hořčici, chilli, pepř a na závěr med. Vše pořádne zamícháme. Dip je dobrý i jako příloha.
Podobné recepty jako Medový dip
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Dip (zálivka) do zeleninových salátů - recept: Hořčici, kečup, worcester a lák vymícháme v kašičku, kterou necháme za stálého míchání v kastrolku přejít varem. Pak odstavíme a necháme zchladnout.
Podobné recepty jako Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Dipy ke grilovanému masu ze zakysané smetany
Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany - recept: Do zakysané smetany zamícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme
Podobné recepty jako Dipy ke grilovanému masu ze zakysané smetany
Jogurtové dipy
Jogurtové dipy - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Jogurtové dipy
Česnekový dip lehký
Česnekový dip - lehký - recept: Do misky si připravíme najemno nakrájený česnek, 1 díl jogurtu, majonézy, rozemnuté oregáno a ostatní ingredience. Vše zamícháme.Používáme jako omáčku
Podobné recepty jako Česnekový dip lehký
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Pikantní dresing 1 2 3 4 5 - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Patizonová smetanová omáčka na těstoviny
Postup přípravy receptu. 1. Omyté patizony oloupeme a vydlabeme semena a dužinu nakrájíme na kostičky. Na polovině másla zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme patizony, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme 20 min. Mezitím z mouky a druhé 1/2 másla připravíme světlou jíšku, kterou patizony
Podobné recepty jako Patizonová smetanová omáčka na těstoviny
Česneková pomazánka z tvarohu
Česneková pomazánka z tvarohu - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Česneková pomazánka z tvarohu
Kuře piri-piri
Kuřecí plátky nechte přes noc marinovat v piri-piri omáčce. Kuřecí kousky navlékněte na špíz a mezi ně vkládejte plátky ovoce a citronové listy. Každou jehlu zakončete krevetou, obalenou plátkem slaniny. Pečte nebo grilujte špízy tak, aby maso bylo udělané, ale pořád ještě šťavnaté.
Podobné recepty jako Kuře piri-piri