Mořský jazyk (Kambala) smažený asijským způsobem recept ...
Maso této ryby je tak krásně máslové a jemné.U nás sice drahé,ale svátečně se dají.Mají je v Makru v celku.A zase ten tamarind,jaká škoda.Určitě je jeho nakyslá chuť znát.Někdy mají tamarindové lusky,ale nevím ,jak je zpracovat či uskladnit,zda se dají zmrazit?Džus tady určitě neseženu,i když lze v
Podobné recepty jako Mořský jazyk (Kambala) smažený asijským způsobem ...
Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou
Každý má ale právo vařit, jak mu to chutná, tudíž, nechutná mi to, zkritizuju (musím uznat, že vy celkem slušně), ale stačí jednou a ne z toho dělat debatu na 3 stránky. Na debaty tu je diskuze a tam můžete mít stránek třeba 50. Tady by si lidi přečetli rádi i něco k receptu a ne pořád omílat jedno
Podobné recepty jako Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou