Low Temperature Roastbeef
Maso jsem před pečením naložila na šest dní do dijonské hořčice soli a pepře a fakt to nemá chybu!!!!! ... na váze a tvaru masa, proto se nedá jasně říct, že když máte tak nebo tak těžký kus masa, tak jej musíte péct tak dlouho nebo tak, nedá se to celkem přesně odhadnout. ... 2008 14:57. Patriku, t
Podobné recepty jako Low Temperature Roastbeef
Svíčková na smetaně
Nějak mi nedochází jak by se to maso mělo pak naložit pokud tam nic neplave. Moc díky za info:-). ... A taky do sebe lépe natáhne všechny ty chutě přes noc. Dusíte-li v troubě, pak na středním stupni. Na sporáku vlastně taktéž na středním. ... Jinak to bude hovězí na smetaně v mrkvi. Chuť omáčky děl
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Sachrův dort
Dneska budu péct dort pro kamarádku zítra k narozkám, protože vypadá fakt báječně <3 . ... 14. 1. 2010 23:56. Výborný recept na dort. Doporučuji dělat ze dvou dávek do větší formy. ... na vršek korpusu jsem pak nanesla vrstvu bílé šlehačky a dozdobila pařížskou šlehačkou z půlky kelímku smetany a le
Podobné recepty jako Sachrův dort
Studený pikantní bůček
Hovězí na víně se zeleninou. Cuketa na medu. ... 21. 3. 2007 10:14. Tento bůček dělám vždy na Silvestra je opravdu výborný,akorát že půl paličy česneku dám vařit s bůčkem a půl dám do směsi a nechávám to uležet 3 dny. ... I přesto,že v receptu je uvedeno "necháme 2 dny uležet",nechala jsem jej uleže
Podobné recepty jako Studený pikantní bůček