recepty

Bylinkové máslo


Hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše. ..
(celý recept)

Hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše. ...

Ingredience receptu

  • 1 hrst čerstvých bylinek (směs tymiánu, rozmarýnu, pažitky a petrželky)
  • 3 stroužky česneku
  • 250 gmásla
  • sůl, pepř

Způsob přípravy

Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.

Změklé máslo utřete s nakrá- jenými bylinkami, česnekem, solí a pepřem do pěny. Vložte do mísy, potravinářské fólie nebo formiček. Poté dejte alespoň na 2 hodiny ztuhnout do lednice, případně zamrazte na později.


  • Kuchař: Adéla S.
  • Publikováno:

Kategorie: Pomazánky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bylinkové máslo.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bylinkové máslo .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bylinkové máslo

Naši partneři