recepty

Švestky ve vlastní šťávě


Švestky ve vlastní šťávě, které si připravíte podle tohoto receptu můžete použít později při pečení koláčů a buchet. I v zimě budete mít po ruce voňavé a šťavnaté ovoce, které se vyrovná čerstvému...
(celý recept)

Švestky ve vlastní šťávě, které si připravíte podle tohoto receptu můžete použít později při pečení koláčů a buchet. I v zimě budete mít po ruce voňavé a šťavnaté ovoce, které se vyrovná čerstvému....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření60 minPočet porcí10 porcí


Ingredience receptu

  • rozpůlené vypeckované švestky
  • bílý cukr
  • voda
  • zavařovací sklenice s víčky

Způsob přípravy

Dobře omyté a vypeckované švestky naskládáme do sklenic na sebe řezem dolů. Při tom je nepatrně prosypáváme cukrem.

Do každé sklenice nalijeme 1 lžíci vody, sklenice zavíčkujeme a zavařujeme 40 minut. Uskladníme v chladnu a suchu.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Moučníky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Švestky ve vlastní šťávě.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Švestky vlastní šťávě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Švestky ve vlastní šťávě

Naši partneři