Švestky ve vlastní šťávě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí10 porcí

Švestky ve vlastní šťávě, které si připravíte podle tohoto receptu můžete použít později při pečení koláčů a buchet. I v zimě budete mít po ruce voňavé a šťavnaté ovoce, které se vyrovná čerstvému.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • rozpůlené vypeckované švestky
  • bílý cukr
  • voda
  • zavařovací sklenice s víčky


Způsob přípravy

Dobře omyté a vypeckované švestky naskládáme do sklenic na sebe řezem dolů. Při tom je nepatrně prosypáváme cukrem.

Do každé sklenice nalijeme 1 lžíci vody, sklenice zavíčkujeme a zavařujeme 40 minut. Uskladníme v chladnu a suchu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Švestky ve vlastní šťávě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Švestky ve vlastní šťávě.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Švestky vlastní šťávě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Švestky ve vlastní šťávě

Kde najít informace



×