Vařený jehněčí krk v zelenině recept
Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách hrnec otevřeme, přidáme krájené brambory, mrkev a dovaříme doměkka. Porce krku podáváme na nahřátých talířích s částí zeleniny i troch
Podobné recepty jako Vařený jehněčí krk v zelenině
Jehněčí krkovička na koření recept
Suroviny: krk jehněčí, cibule, rozinky, med, olej, skořice, koření hřebíček, pepř drcený, česnek, květ muškátový, sůl Jehněčí krkovička na koření Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
Podobné recepty jako Jehněčí krkovička na koření
Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou recept
1 lžíce mleté červené papriky ½ l žičky cayenského koření 1 lžička kurkumy 1 lžička mleté skořice 1 lžička mletého kmínu sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Mäso vložíme do pekáča.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
Porce jehněčího krku osolte a opepřete a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozpalte sádlo a maso na něm opečte dozlatova. Přidejte na kostky nakrájenou mrkev, cibuli a rozdrcené stroužky česneku, bobkový list, skořici a zprudka orestujte. Podlijte pivem, ode dna hrnce vařečkou důkladně promíchejte a
Podobné recepty jako Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
Jehněčí netradičně recept
Postup přípravy. Mäso prešpikujeme na polovicu rozrezanými strúčikami cesnaku, potrieme olejom, okoreníme a nakoniec osolíme. Vložíme do pekáča a necháme v chlade aspoň 2 hodiny postáť (najlepšie cez noc). Jablká narežeme na kocky a premiešame so škoricou. Rozložíme ich okolo mäsa, vložíme bylinky a
Podobné recepty jako Jehněčí netradičně
Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený
Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením recept
Suroviny: kýta jehněčí, cibule, česnek, sůl, pivo černé, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Pečená jehněčí žebírka recept
2. 750 g jehněčích žebírek. sůl. olej. 2 cibule. 1 lžíce cukru. 1 lžička mleté papriky. 1 lžička rajčatového protlaku. 1 lžička worcestrové omáčky.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí žebírka
Pečená jehněčí žebra a krk
Olej smícháme s prolisovaným česnekem, pepřem, chilli vločkami a natrhanými větvičkami oregána a tymiánu. Maso osolíme a ze všech stram vetřeme ochucený olej. Pekáč přikryjeme poklicí a necháme v chladnu do druhého dne odležet. Pak maso podlijeme vodou, dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme do
Podobné recepty jako Pečená jehněčí žebra a krk
Jehněčí na jalovci recept
Suroviny: plecko jehněčí, špek uzený, sůl, pepř, rozmarýn, jalovec, jalovec, rozmarýn, tymián, cibule, mrkev, kořen petržele, celer, česnek, ocet, máslo, jalovec, smetana kysaná, mouka hladká, brusinky. Nejprve si svaříme velmi mírným varem nálev z uvedených surovin (cca 10 min. – zeleninu ne úplně
Podobné recepty jako Jehněčí na jalovci
Jehněčí hřbet na fazolkách recept
Suroviny: hřbet jehněčí, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, jalovec, lusky fazolové, slanina uzená, sůl, hořčice kremžská, olej, sůl, pepř. Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou…
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet na fazolkách
Jehněčí pečeně na rozmarýnu
1. Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme, přidáme kousek másla (případně snítku čerstvého rozmarýnu), podlijeme a upečeme do měkka.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Jehněčí kýta na česneku recept
1 lžíce olivového oleje 1-2 lžíce hladké mouky libeček 2 kuličky nového koření 2 kuličky jalovce libovolný vývar Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a česnek smícháme se solí. Tuto směs vetřeme do kýty a
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Marocký jehněčí tažín s harissou a meruňkami z pomalého ...
Jehněčí maso osolte a opepřete. Postupně pečte maso, vždy 5 minut dozlatova. Dejte maso stranou. Snižte teplotu na střední, přidejte máslo, zázvor, skořici, cibuli a kořínky koriandru. Smažte 3 minuty, dokud cibule lehce nezměkne. Přimíchejte šafrán včetně vody, meruňky, pastu harissa, maso a 250 ml
Podobné recepty jako Marocký jehněčí tažín s harissou a meruňkami z pomalého ...
Pečený jehněčí hřbet recept
Suroviny: hřbet jehněčí, česnek, bazalka čerstvá, šalvěj, cibule, mrkev, tymián, sůl. Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme….
Podobné recepty jako Pečený jehněčí hřbet
Ďábelské řízky, fakt ďábelské
Ďábelské řízky, fakt ďábelské. Autor receptu: Arabela (60 receptů) Množství: neuvedeno. Obtížnost: Snadné. Příprava: neuvedeno. Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: Zdravé. (0 hlasů) Ohodnotit recept.
Podobné recepty jako Ďábelské řízky, fakt ďábelské
Jehněčí na kapustě recept
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak. Pridáme mäso a chvíľu ho opekáme. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. K mäsu vložíme na rezance narezaný kel a papriku, ak treba, podlejeme, a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Podávame s dusenou ryžou.
Podobné recepty jako Jehněčí na kapustě
Kleftiko – jehněčí pečené v balíčku
Kleftiko – jehněčí pečené v balíčku. Kleftiko je tradiční řecký pokrm, při kterém se jehněčí maso nejprve marinuje s citronem a bylinkami a poté se pomalu peče společně se zeleninou v balíčcích z pečicího papíru. Ty si pak každý strávník na svém talíři sám rozbalí.
Podobné recepty jako Kleftiko – jehněčí pečené v balíčku
Jehněčí žebírka na majoránce
majoránka. 1. dl smetana nebo jogurt. 0,75. kg brambory. petrželová nať zelená. Postup přípravy receptu. 1. Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a zalijeme ...
Podobné recepty jako Jehněčí žebírka na majoránce
DIP ďábelský
DIP - ďábelský - recept: Česnek propasírujeme, přidáme k jogurtu, dále nasekané papričky a nakonec nejlépe čerstvou petrželku a jemně dosolíme.Jako u všech omáček (dipů)
Podobné recepty jako DIP ďábelský
Ďábelské řízky recept
Suroviny: řízek vepřový, vejce, sůl, vegeta, paprika sušená sladká, pepř, hořčice, kečup sladký, omáčka worcesterová, olej. Bravčové rezne naklepeme. Z vajíčok a ostatných surovín spravíme marinádu a na 24 hodín rezne naložíme do marinády. Vložíme do chladničky. ….
Podobné recepty jako Ďábelské řízky